logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Optimum PK-2222. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Optimum PK-2222.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Optimum PK-2222 liczba opinii klientów wynosi 15, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 15, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

13.3.2012

po prostu musisz w nim stale coś piec!!! jest poręczny, pojemny, doskonale piecze- ciasta, pasztety, chleb, pizzę, ziemniaki, torty, babeczki, działa bez zarzutu!!! mieści tortownicę nawet powyżej 25 cm średnicy i dwa małe keksowniki ( 30/12 cm) lub jeden większy włożony na ukos, z racji wielkości nie można piec jednocześnie na dwóch poziomach. Podobno nie jest zupełnie szczelny i stwarza ryzyko nieurośnięcia biszkoptu...nie wiem,tego jeszcze nie piekłam...w mieszkaniu ciągle pachnie i jest ciepło :-)
jeszcze

18.9.2013

piekarnik polecam. ma go moja mama mam teraz i ja. estetyczny wygląd, zajmuje mało miejsca. przydatna funkcja kurczaka z rożna. idealnie piecze wszelkie ciasta, mięsa i frytki. jedynie wada jest to ze jest jednopoziomowy, i nie mozna na raz zrobić dwóch rzeczy - np. frytek i mięsa - ale w koncu to mały kompaktowy piekarnik, wiec tak ma być. mega łatwy w obsłudze i w utrzymaniu w czystości. polecam jak najbardziej!

2.1.2012

Piekarnik OPTIMUM PK-2222 w pełni zasługuje na pozytywa - wszystkie funkcje działają bez zarzutu - wszystko wychodzi idealnie - makowiec, pizza, kurczak z rożna, grillowane steki, sernik, ciasteczka - długo by wymieniać. Podgrzewa, piecze, opieka, grilluje - jest po prostu świetny i ma(co chyba równie ważne) naprawdę przystępną cenę :DRewelacja - szczerze polecam!

13.2.2015

Piekarniczek działa wyśmienicie - 5 opcji (grzanie z góry, z dołu, obustronne oraz dwie opcje grillowe) Temperatura do 240 stopni oraz minutnik do 60 minut lub ciągłe grzanie. Łatwy w czyszczeniu. Posiada zbiorniczek na okruszki, narzędzia do rożna, kratkę oraz foremkę.Wada: brak oświetlenia podczas pieczenia. Za tę cenę polecam.

7.1.2013

Piekarniczek jest super. Do tej pory piekłam ciasto oraz mięso w obu przypadkach sprawdził się świetnie, teraz jeszcze do sprawdzenia rożen ale myślę że się nie zawiodę. świetnie się sprawdza przy braku dużego piekarnika w niewielkich domostwach ( nas jest troje i wystarcza) Polecam

5.8.2010

Piekarnik jest bardzo fajny, można spokojnie w min robić i srednią pizzę i dużego kurczaka, przy swojej pojemnosci w 100% spełnia moje oczekiwania, jest łatwy w użyciu i prosty w obsłudze, szybko sie nagrzewa, łatwo utrzymać piekarnik w czystości,

28.4.2011

WitamProdukt spełnia nasze oczekiwania - nie mamy w kuchni stałego piekarnika - a ten w pełni nam go uzupełnił. Jego cena nie powinna zmylić co do jakości - jest znakomita - szczerze polecam

25.12.2012

piekarnik niedużych rozmiarów,do kazdej kuchni,nadaje się zarówno do pieczenia mięs jak i ciast,wchodzą do niego dwie spore blaszki - sprawdziłem w praktyce,prosta obsługa-polecam

4.6.2011

Piekarnik dobrej jakości,przydatny do robienia pizzy,kurczaka z rożna a nawet do pieczenia ciast.Wykonany solidnie,szybko się nagrzewa.Jesteśmy zadowoleni z zakupu sprzętu.

25.12.2020

Idealny do pieczenia mięsa, i podgrzewania pizzy z marketu. Kurczaka na pręcie jeszcze nie testowałem
Warunki usługiPolityka prywatności