logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Philips Avent 0-3M Soothie 2 szt. SCF194/01. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Philips Avent 0-3M Soothie 2 szt. SCF194/01.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Philips Avent 0-3M Soothie 2 szt. SCF194/01 liczba opinii klientów wynosi 45, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 45, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

27.3.2016

Miałam przyjemność razem z moją 3 miesięczną córeczką przetestować smoczek Shapes w kształcie misia. Smoczek standardowo zapakowany w plastikowe opakowanie ładnie się prezentuje. Po rozpakowaniu, wyparzeniu, dałam go mojej ma małej testerce, która nie zaakceptowała smoczka. Smoczek okazał się duży a jego tarcza bardzo ciężka w ustach małego dziecka- smoczek wypadał. Według mnie smoczek może być dobrym gryzakiem na okres ząbkowania, ale jako uspokajacz słabo się sprawdził.Jego końcówka była za sztywna i źle wyprofilowana, więc wróciłyśmy do standardowych smoczków AVENT, które są o wiele lżejsze.
jeszcze

1.6.2016

Świetny smoczek, nie wpływa negatywnie na umiejętność ssania maluszka i jego chęć jedzenia z piersi (kształt i uginanie bardzo przypominają brodawkę). Miękki materiał, z którego jest wykonany, daje pewność, że maluszek nie będzie później zbyt mocno zaciskał szczęki. Bardzo dobrze przyjęty przez dziecko :-) Malutkim minusem jest brak możliwości przyczepienia do zawieszki na smoczek.

13.3.2016

Smoczek Philips Avent SOOTHIE jest bezpieczny i wygodny w uzytku,zapewniają zdrowy rozwój jamy ustnej dziecka.Sprawdza sie jako uspokajacz oraz gryzak.Nie zatyka noska mimo tego iz jest dosc duzy.Latwy w czyszczeniu oraz sterylizacji, wykonany z wysokiej jakosci materialow,miekki i wytrzymaly.Warty zakupu mimo tego iz nie jest najtanszy.osoba wystawiajaca komentarz : agass

31.3.2016

Smoczek jest uroczy i nie porównywalny z żadnym z dostępnych na rynku konsumenckim :) Ma przepiękne kolory, które podczas użytkowanie nie ulegają przebarwieniom, są niezwykle elastycznie i łatwe w utrzymaniu czystości. Idealnie dopasowane do przedziału wiekowego 0-3. Wykonany z sylikonu, który nie podrażnia wrażliwej skóry dziecka.

11.8.2016

Są to jedyne z dostępnych smoczków na rynku konsumenckim, które spełniają moje oczekiwania w 100%. Wykonane są z dobrej jakości materiału, w całości sylikonowe - łatwe w utrzymaniu czystości.Emblemat misia jest przyjazny dla oka mamy jak i dziecka, które z łatwością chwyta je w dłoń i z czasem uczy się samodzielności.

30.3.2016

Główną zaleta smoczka jest fakt, iż jest stworzony w jednej części i nie ma możliwości, by coś odpadło i zaszkodziło malutkiemu dziecku. Smoczki wykonane są z bardzo dobrego materiału bez szkodliwych substancji. Wygląd smoczka jest oszałamiający. Zdecydowanie polecam u nas doskonale się sprawdza i jest numerem 1.

1.2.2019

Miałam okazję przyjrzeć się od początku jak dziecko sobie z nim radzi (uzywamy od pierwszych dni). Moja mała ślicznie ssie smoczek, sama rączką przytrzymuje go w buzi. Jeśli go nie chce,.zgrabnie go wypluwa. Jestem zadowolona z tego produktu; jest trwały i wytrzymaly, no i dziecko go lubi, czego chcieć więcej.

19.3.2016

Bardzo fajny smoczek, łatwy do dezynfekcji, ładny wygląd bezpieczny wykonany z jednego tworzywa brak małych elementów które mogły by się odczepić wady brak miejsca na przypiecie łańcuszka zbyt ciężki dla maluszka który ma 1 miesiąc i ta dziurka gdyby jej nie było wyglądał by fajniej.

18.8.2018

Niestety u nas się nie sprawdziły. Moim zdaniem smoczek jest zbyt twardy (ma przypominać kształtem pierś, ale pierś jest miękka i przyjemna podczas ssania, smoczek twardy jak kamień), tarcza jest ciężka. Dużo lepiej wypadły smoczki anatomiczne bardziej miękkie i lżejsze 0-2 miesiące.

12.3.2016

Bardzo dobry smoczek który pokochała moja córka. Ładny wygląd sprawia że córka chętnie po niego sięga. Zawsze ja uspokaja i zaletą jest to że jej nie wypada jak inne smoczki. Poza tym mimo wyparzania nie traci koloru ani jakości, ciągle wyglada jak nowy. Wykonany z wysokiej jakości.
Warunki usługiPolityka prywatności