logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Philips Avent Ultra Air 6-18M 2 szt. SCF376/21 Gwiazdki Ptaszek. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Philips Avent Ultra Air 6-18M 2 szt. SCF376/21 Gwiazdki Ptaszek.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Philips Avent Ultra Air 6-18M 2 szt. SCF376/21 Gwiazdki Ptaszek liczba opinii klientów wynosi 15, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 15, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

31.8.2020

Największą zaletą testowanego produktu jest jego konstrukcja, 4 otwory zapewniają dobrą wentylację przy ustach dziecka, więc nawet w przypadku, gdy dziecko ząbkuje, ślini się, okolice ust "oddychają" i pozostają suche. Sądzę, że matowa powierzchnia smoczka lepiej utrzymuje się w ustach. Największą zaletą jest dość długo utrzymujący się efekt fluorescencyjny, który powoduje, że smoczek jest łatwo odnaleźć w przypadku gdy wypadnie dziecku z ust, zwłaszcza w nocy i nie są konieczne poszukiwania po omacku,co wielokrotnie mi się zdarzało. Wzory i kolory są nienachalne, stonowane, bardzo estetyczne, a użyty rodzaj plastiku bardzo elastyczny i przyjemy w dotyku i zapewne w użytkowaniu przez dziecko. (Dodam jedynie, że moje dziecko początkowo się buntowało, ponieważ przyzwyczajone było do gładkiej serii smoczków Avent i matowa powierzchnia początkowo go drażniła, jednak jest to zapewne kwestia indywidualna użytkownika)
jeszcze

31.8.2020

Smoczki Avent Ultra Air to świetny wybór dla maluszka, są lekkie, mają delikatną tarczę, nie odciskają się na buzi dziecka. Otwory pozwalają dziecku swobodnie oddychać i sprawiają,że buzia dziecka jest sucha. Wzory smoczków są równie subtelne co sam smoczek. Fantastyczne jest również to,że świecą w ciemności, co ułatwia znalezienie smoczka w nocy i w przyciemnionym pomieszczeniu,a świecą naprawdę mocno. Kształt smoczka jest dopasowny do podniebienia i uzębienia co sprawiło,że mój syn naprawde uwielbia te smoczki,nie krztusi się i od razu je zaakceptował. Jeśli ktoś się nadal zastanawia nad wyborem, to naprawdę polecamy- Mama i Franek.
jeszcze

4.9.2020

Największą zaletą smoczka jest jego kształt. Prosty i symetryczny smoczek kształtem zbliżony do kobiecej piersi został zaakceptowany w 100% przez naszego synka.Tarcza smoczka ma 4 duże otwory dzięki czemu buzia dziecka nie jest wilgotna od śliny i unikamy w ten sposób odparzeń. Nie przylega ona bezpośrednio do buzi więc nie odciska się nawet przy intensywnym ssaniu.W dotyku smoczek jest jedwabisty i lekko chropowaty, nie jest śliski przez co maluszkowi łatwiej trzymać go w rączce.Ogromnym plusem jest świecąca część smoczka (guzik na tarczy smoczka), jest ona duża i długo świeci dzięki czemu szybko można znaleźć smoczek w ciemności.
jeszcze

31.8.2020

Smoczki Philips Avent Ultra air to absolutny fenomen wśród wszystkich smoczków. Posiadają 4 duże otwory co pozwala skórze oddychać dzięki czemu nie pojawiają się zaczerwienienia wokół ust, a skóra pozostaje sucha. Zaokrąglenia smoczka zapewniają komfort użycia. Smoczek idealnie dopasowuje się do delikatnego podniebienia i buzi dziecka. Dodatkowym dużym plusem jest to, że dzięki świeceniu w ciemności łatwo go znaleźć bez potrzeby zapalenia światła.Jak widać na załączonych zdjęciach zanim zaczęliśmy używać Philips Avent ultra air syn miał na dole ust mocne zaczerwienienia. Teraz problem pozostał przeszłością ☺️
jeszcze

31.8.2020

Smoczki Philips Avent Ultra air to absolutny fenomen wśród wszystkich smoczków. Posiadają 4 duże otwory co pozwala skórze oddychać dzięki czemu nie pojawiają się zaczerwienienia wokół ust, a skóra pozostaje sucha. Zaokrąglenia smoczka zapewniają komfort użycia. Smoczek idealnie dopasowuje się do delikatnego podniebienia i buzi dziecka. Dodatkowym dużym plusem jest to, że dzięki świeceniu w ciemności łatwo go znaleźć bez potrzeby zapalenia światła.Jak widać na załączonych zdjęciach zanim zaczęliśmy używać Philips Avent ultra air syn miał na dole ust mocne zaczerwienienia. Teraz problem pozostał przeszłością ☺️
jeszcze

31.8.2020

Smoczek Avent doskonale dopasowuje się do buzi maluszka, dzięki otworem wentylacyjnym skóra wokół ust oddycha i nie powstają odciski/odparzenia/potówki. Rewelacyjny w nocy ponieważ świeci w ciemnościach i z łatwością można go odnaleźć. Lekkość smoczka zapewnia że nie wypada z buzi a dodatkowo jego okrągłe kształty zapewniają komfort w noszeniu. A co najważniejsze jego kształt przypomina anatomiczną budowę piersi dzięki temu nie zaburza fizjologicznego procesu karmienia piersią!

1.9.2020

Jasio od razu go zaakceptował i chętnie bierze “monia”. Smoczek bardzo fajnie dopasowuje się do jego podniebienie i dziąseł, a dodatkowy komfort zapewniają otwory pozwalające na wentylację, dzięki czemu skóra Jasia jest sucha i miękka. No i bardzo łatwo go zlokalizować w ciemności, niby banał a taki pomocny. Ogólnie rzecz ujmując polecam każdej mamie i jej maluszkowi.

31.8.2020

Smoczek wręcz idealny - moje 5 miesięczne dziecko strasznie gryzło ręce w związku z wyrzynaniem się pierwszych ząbków - smoczek co prawda od 6 miesiąca, ale był strzałem w dziesiątkę - nieco sztywniejsza końcówka masuje dziąsełka i mój syn jest dużo spokojniejszy. Polecam, na pewno przyszłe zakupy smoczków będą z tej linii :)

27.8.2020

Mega smoczek!Smoczek spełnił moje oczekiwania, syn go Odrazu zaakceptował a należy do tych wybrednych :) smoczek świeci w ciemności, dzięki czemu można go łatwo znaleźć w nocy :) dzięki swojej budowie nie przyleg a do twarzy i nie powoduje odparzeń.Jego budowa jest genialna,bo przylega do podniebienia dziecka :)!

31.8.2020

Bardzo duże cztery otwory zapewniające delikatną wentylację, przez co skóra podczas korzystania ze smoczka pozostaje miękka i sucha. Dodatkowym atutem jest możliwość szybkiego odnalezienia w nocy. Smoczek super dopasowuje się do podniebienia dziecka przez co jest bardzo wygodny w użytkowaniu.
Warunki usługiPolityka prywatności