logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie PRUMEL PPG-92. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu PRUMEL PPG-92.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu PRUMEL PPG-92 liczba opinii klientów wynosi 381, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 135, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 107, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 133, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

30.6.2021

W prodiżu można piec ciasta i mięsa. Podgrzewa równomiernie i szybko nagrzewa się. Pojemność jest odpowiednia. Mam zastrzeżenia do jakości materiału, z którego wykonany jest pojemnik. Powierzchnia nie jest gładka. Informacja: "Prodiż wykonany jest z czystego 99,9% (tzw. spożywczego) aluminium gat. 1050A. Posiada Świadectwo Jakości Zdrowotnej wydane przez Państwowy Zakład Higieny w Warszawie". Nie wierzę w jakość zdrowotną materiału, z którego wykonano pojemnik, trudno też pozbyć się zapachu prodiża pomimo wielokrotnego mycia. Wykładam pojemnik papierem w obawie o wydzielanie się związków szkodliwych dla zdrowia. Bardzo ciężko wkłada się i wyciąga wtyczki do części prodiża. Pamiętam prodiże o dużo,dużo lepszej jakości, a zwłaszcza pojemnik, w którym pieczemy. I za takim prodiżem tęsknię.
jeszcze

28.3.2010

Grzałka z góry i podgrzewana podstawka to super rozwiązanie i wielki plus. Natomiast minusy widzę dwa niewielkie: 1) Brak przewodu razem z prodiżem - uważam, że sprzęt należy sprzedawać kompletny i gotowy do pracy, a tak to mamy dodatkowy koszt ukryty - cenę przewodu zasilającego. 2) Ten dziwny uchwyt do kominka - za nic nie wiem jak nim ten kominek podnieść, bo wydaje mi się, że jest za gruby w stosynku do szpary w kominku (używałam wcześniej innego prodiża z kominkiem i nie miałam problemów)

7.7.2021

Prodiż rewelacyjny,doskonale piecze mięso ,ciasta drożdżowe,biszkopty. Pół godziny przed zakończeniem pieczenia mięsa dodaję ziemniaki ,warzywa świeże lub mrożone i pięką się w sosie z mięska,pychota!Świetnie,że można piec góra/dół. Ciasta pieką się rewelacyjnie,drożdżowe,biszkopty,serniki ,pychota. Powróciły smaki dzieciństwa,Naprawiałyśmy prodiż z mamą same,spirale z koralikami kupowało się w sklepie z częściami zamiennymi.

28.5.2019

Dobrze grzeje, nie przywiera, nie widać śladów przypaleń (po kilku użyciach). Grzałka spodnia daje więcej możliwości, więc jak ktoś się waha to polecam.Natomiast zupełnie nie rozumiem zarzutu o cienkiej blasze, w końcu to nie czołg tylko piekarnik, a cienkie aluminium łatwiej nagrzać i lepiej ciepło rozprowadza...Z argumentem ceny trudno dyskutować - dla mnie adekwatna, ale wiem, że amatorom "chińszczyzny" zawsze za dużo...

3.9.2021

Sztare czasy się przypomniały jak po wywiadówce nie można było przez parę dni nic upiec w prodiżu z powodu zaginięcia kabla ;) spodnie też spadały bo ten pasek ;) ... Urządzenie jakie jest każdy widzi natomiast co do użytkowania : łącze góra dół mogło by mieć z 5 cm długości dodane , góra piecze delikatniej niż dół - takie odniosłem wrażenie . Dostarczone w całości , szybko i co tu więcej ... jest OK.

21.8.2020

Ponadczasowy model. Trzeba uważać. Z góry dopieka wolno, od spodu szybko. Trzeba dół odłaczać po 1/3 czasu. Góra grzeje ciut nierówno - w czasie pieczenia warto obrócić pokrywę o 180 stopni.Mimo to bardzo polecam. Miła odmiana po różnych urządzeniach, które próbują udawać, że gotują lepiej od ciebie, a w rzeczywistości mają tylko mnóstwo bezurzytecznych programów.

9.2.2010

Prodziż mam już długo , jest doskonały di pieczenia mięsa , robienia zapiekanek warzywnych i upieczenia babki.Prodziż z początku jest ładny i błyszczący ale w miarę jego używania traci blask.Zachodzi żółtym nalotem i nie można tego odczyścić.Kabel jest długi a pokrywę można bezpiecznie zdjąć bo ma po bokach plastikowe rączki, które się nie nagrzewają.

15.2.2010

Polecam zakup tego prodiża. Pozwala na pieczenie mniejszych porcji mięsa lub elementów drobiu bez konieczności włączania dużego piekarnika. Rączki nie nagrzewają się ale należy uważać na boki ponieważ łatwo się oparzyć. Potrawy są równomiernie opieczone niestety przez okienko w pokrywie niewiele widać bo najczęściej jest ona zaparowana.

21.9.2009

Design tego prodiża pamięta jeszcze czasy PRLu, ale funkcjonalność nie jest zła. Jest wersja z dwoma grzałkami (wtedy nie tylko pokrywa grzeje, ale także spód, choć w tej wersji moc pokrywy została zmniejszona). prodiż z dwoma elementami grzejnymi ma lekkie tendencje do przypalania dnem, ale ładniej zarumienia w około jedzenie.

22.2.2010

Prodiża używam od kilku lat, ponieważ uważam, że ciasta w nim upieczone są o wiele smaczniejsze, niż w tradycyjnym piekarniku. Jest estetyczny i funkcjonalny. Z pwodzeniem można w nim upiec mięso, drób czy też różnego rodzaju zapiekanki. Posiada dwie grzałki, co wpływa na ekonomiczne użycie prądu. Jak najbardziej polecam.

25.2.2018

jestem bardzo zadowolona :) W dodatku firma Prumel ma konto na Facebooku i odpowiedziała mi na wszystkie pytania ! Ja piekę tak że wykładam prodiż papierem do pieczenia by nie brudzić go bardzo . Często piekę w nim muffinki. Fajnie, że można do niego wkładac silikonowe formy. Prodiż nagrzewa sie do 200 stopni szybko.

3.5.2020

produkt bardzo dobry, spełnił oczekiwania. Szczególnie wygodny jest dodatkowy talerz, na którym można wyjąć ciasto. Szkoda tylko, że nie można dokupić dodatkowego - byloby wygodniej gdy piecze się kilka ciast. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest dolny element grzewczy, który zapewnia dopieczenie dołu ciasta.

25.6.2020

Produkt Ok, jednak trzeba się nauczyć z niego korzystać. Nie do wszystkich potraw można używać jednocześnie podgrzewania góra-dół. Sprawdziłam: do pieczenia chleba oraz ciast na początek pieczenia zalecam używania tylko górnej grzałki i tuż przed końcem pieczenia włączyć dodatkowo grzałkę dolną.

27.5.2017

Kupiłam ten prodiż głównie z myślą o pieczeniu mięs i uważam że stary grzejący tylko od góry - z jedną grzałką- był lepszy. Ładnie opiekał, nadając odpowiedni kolor, a ten nowy bardziej dusi mięso niż piecze i trwa to nieco dłużej. Mimo tych niedoskonałości jednak polecam zakup tego prodiża.

12.7.2022

cóż w tej materii nic się nie zmieniło od dziesięcioleci, może większa staranność wykonania i jakość, polecam ten produkt, można go sobie pożyczać jeden na rodzinę wystarczy przy odrobinie ostrożności nie da się go zepsuć , trwałość - mojej matce służył przez 20 lat od lat pięćdziesiątych

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności