logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Sandisk 32GB Cruzer Switch (SDCZ52-032G-B35). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Sandisk 32GB Cruzer Switch (SDCZ52-032G-B35).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Sandisk 32GB Cruzer Switch (SDCZ52-032G-B35) liczba opinii klientów wynosi 45, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 3.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 45, a średni wynik to 3.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

28.11.2016

Świetny pendrive w śmiesznie niskiej cenie, posiada go od dwóch lat. Jeżeli chodzi o zapis i odczyt jest adekwatny do ceny, więc nie można zarzekać.Jeżeli ktoś poszukuje budżetowego, ale bardzo dobrze wykonanego pendriva to z czystym sumieniem polecam. Sandisk jest jedną z najsolidniejszych firm jeżeli chodzi o pendrivy, dyski zewnętrzne itd.. , mam również pendrive goodrama 32gb, który umarł po roku użytkowania, posiadam również kilka pendrivów Kingstona najstarszy ma (2GB)11 lat i śmiga do dzisiaj.
jeszcze

25.2.2016

Właśnie przed chwilą nabyłem w markecie Kaufland ten pendrive za 30zł. Pojemność pendrivea netto to 29GB. Test szybkości wypadł całkiem nieźle. Test wykonany w napędzie USB3.Plik o wielkości 2,31GB (mp4) zgrywał się na pendrivea 7min 29sec co daje prędkość 5,1MB/s.Ściąganie tego samego pliku na komputer trwało 46sec co daje wynik 50MB/s.Mnie to wystarcza. Co do wykonania to pendrive wykonany całkowicie z plastiku. Dla osób aktywnie korzystających z pendrivea może okazać się zbyt delikatny.

5.1.2015

Kupilem tego pendrive dzisiaj 5.01.15. Testowalem na laptopie z 2010 roku więc wcale nie nowym z systemem win 7, kopiowalem film avi 700 Mb, prędkość zapisu spadla najniżej do 4 Mb/s nastepnie kopiowalem z pendrive na inny dysk, prędkość odczytu spadla do 21.2 Mb/s więc prędkości bardziej niż zadowalające. Na plus jest jeszcze wielkosc pena oraz zatyczka wtyczki ktorej nie da sie zgubic. Ogolnie polecam.

7.3.2017

Pendriv'a oceniam dobrze, Jest to sprzęt budżetowy stąd, nie ma co się dziwić ,że posiada wady! za tą cene to bardzo przyzwoity sprzęt, jeśli dbasz o przedmioty to z pewnością Ci posłuży. Ogromy plus za dołączony darmowy program do szyfrowania danych. Obudowa jest delikatna ( a raczej zapinka) ,więc trzeba uważać ,aby nie wyłamać przy zakrywaniu. Co do prędkości przesyłu dla mnie ok.

5.9.2014

Kupiłem go w Neonet w promocyjnej cenie, rzeczywista pojemność to 14,8 GB. Ogólnie design bardzo fajny, jednak razi mnie wszechobecny plastik, na szczęście wygląda on na dosyć mocny. Przy poprzednim pendrive Kingstona 8GB na USB 2.0 miałem szybkość 10 Mb/s, tutaj mam 8. Na prawdę bardzo polecam, jak dla mnie - do skzoły jest wręcz idealny :)

5.7.2017

Pendrive małych rozmiarów i bardzo poręczny. Ładnie wygląda, jedynie materiał, z którego jest wykonany- plastik, stawia pod znakiem zapytania trwałość. Prędkość zapisu i odczytu dobra. Posiada zatyczkę chroniącą pendriva i uchwyt do smyczy. Cena świetna. Pojemność jak na codzienne użytkowanie super.

5.1.2015

Pendrive jest małego rozmiaru, zaślepka na końcówkę pendrive nie ulegnie zgubieniu, posiada ładny design, prędkość zapisu i odczytu jest w miarę dobra. Posiada uchwyt do zawieszki lub smyczy.

26.8.2017

Działał..... 10 000 cykli mineło i do wyrzucenia ;qdobry pendrive naprawde sie spisałale spokojnie jak wam pendrive sie złużyje to nie bedziecie mogli zapisywać tylko kopiować dane z niego

14.12.2017

Jak na urządzenie w standardzie USB 2.0 w tej cenie nie miało konkurencji. Podane parametry okazały się zgodne z rzeczywistością. Kwestia trwałości dopiero wyjaśni się z czasem :)

28.10.2016

Kupowałem tani dobry produkt na półkę w sklepie. Sprzedaje się świetnie - klienci są zadowoleni a to jest dla mnie najważniejsze.
Warunki usługiPolityka prywatności