logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Sandisk Cruzer Glide 64GB (SDCZ600-064G-G35). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Sandisk Cruzer Glide 64GB (SDCZ600-064G-G35).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Sandisk Cruzer Glide 64GB (SDCZ600-064G-G35) liczba opinii klientów wynosi 82, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Mediaexpert liczba opinii klientów wynosi 82, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

16.4.2021

Mogę teraz pochwalić się swoimi zbiorami utworów muzycznych, które walały się po całym komputerze, sprawiając mi wiele kłopotów z odnalezieniem tego czego potrzebowałem. Pamięć flash o tak dużej pojemności jest moim wielkim skarbem i wybawieniem. Mam wszystko pod przysłowiową ręką w tak małym zgrabnym urządzonku. Zabieram muzykę ze sobą do moich znajomych, dzielę się swoimi zbiorami, a to tylko dzięki mojemu małemu, chudemu "bykowi".

24.7.2019

Pendrive estetycznie wykonany. Kieszonkowy i poręczny. :) Myślę, że wygląda bardzo elegancko i solidnie. Ma naprawdę dużą pojemność. Co najważniejsze przesyłanie danych odbywa się naprawdę szybko i bez zakłóceń. Dodatkowe plusy to miejsce do przypięcia smyczki lub breloka oraz dioda świecąca się podczas używania sprzętu. Do tego świetna cena! Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania - gorąco polecam.

5.12.2019

Kupiłem pamięć SANDISK i byłem wręcz zaskoczony jej niesamowicie szybkim przesyłem gdy zacząłem kopiować do niej różne pliki. Za tak świetną cenę dorównuje naprawę dużo droższym przeciwnikom a nawet jest lepsza od nich. Z całego serca ją jak najbardziej polecam i myślę, że nikt się NIE zawiedzie! :)

3.9.2020

Używam te pamięci od "zawsze", początkowo były to woluminy 4GB, później 8 GB, 16 GB i 32 GB i nigdy nie zawiodłem się, ale apetyt rośnie w miarę potrzeb i rozważam jako następny zakup wolumin 128GB. Drugim istotnym argumentem jest przystępna cena.

24.3.2019

Sprytnie chowana końcówka zapobiega mechanicznym uszkodzeniom. Nie za mały, dzięki czemu łatwo go znaleźć. Szybko przesyła dane, co jest ogromnym plusem przy zgrywaniu zdjęć, a dzięki dużej pojemności po sformatowaniu można zgrać naprawdę wiele.

15.8.2019

Jestem zadowolony z tego SanDiska, bardzo szybko przesyła dane, trzpień USB można chować do środka, dzięki czemu pendrive można schować nawet do kieszeni, bez ryzyka uszkodzenia go. Do tego atrakcyjna cena jak za 64 GB. Polecam każdemu.

10.12.2019

Szczerze polecam Pamięć SANDISK Cruzer Glide 64GB. Pojemność w zupełności wystarczająca moim potrzebom, zarówno przy słuchaniu muzyki jak również podczas oglądania filmów, a prędkość przesyłu danych w zupełności zadowalająca.

18.11.2020

Wymieniłem pendrive Kingstona na Sandisk, gdyż tamten uszkodził się po 2 miesiącach. W pendrive znajdziemy również program, który zabezpieczy go hasłem. Cena jak i jakość pendrive jest ok. Polecam tą markę.

15.11.2019

Jestem zadowolony z tego SanDiska, bardzo szybko przesyła dane, trzpień USB jest wysuwany dzięki czemu można go wszędzie zmieścić bez obawy że się zepsuje i bardzo ładnie, estetycznie wygląda. Polecam

5.2.2020

Super miła obsługa przy wyborze świetnego towaru, cena do jakości jest naprawdę imponująca. Polecam zakupy w Media Expert. Produkt solidny i sprawny w 100%.
Warunki usługiPolityka prywatności