logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Sfd Power Shot 80Ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Sfd Power Shot 80Ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Sfd Power Shot 80Ml liczba opinii klientów wynosi 112, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 30, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 82, a średni wynik to 4.2. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

17.6.2021

Trzepie fajnie, ale dawka pół buteleczki działa krótko. Na trening wystarczy, ale żeby to wykorzystać jako energetyk trzeba dopić po jakimś czasie. Smak do wytrzymania. Plus, że nie ma cukru. Po wypiciu charakterystyczne pobudzające mrowienie.

8.7.2021

gituwa taki gorzki energol, do przezycia, szczególnie z lodówy przy tak małej objętości. Ładnie pobudza polecam. Ciężko się odkręca, ale jak nie masz siły go odkręcić, to nie powinieneś się zabierać za takie rzeczy

22.8.2020

Wszystkie sklepowe napoje energetyczne chowają się pod ladę przy tym malutkim cudzie natury, SFD to firma numer 1, Sfd Power Shot 80 ml, to kolejny najwyższej jakości przełom na rynku

14.4.2021

Nie mam co prawda porównania do innych produktów, ale ten zdecydowanie spelnia swoją funkcję. Czuc różnicę w trakcie treningów. Pół porcji na początek wystarczy na jeden trening.

7.5.2020

Power shot jak dla mnie rewelacja! ważę 120 kg , przejechałem na rowerze 30km i nie czułem o dziwo żadnego zmęczenia , pół buteleczki przy mojej wadze i daje super efekt! :)

15.12.2020

Testowałem różne shoty przed treningowe i ten jest najlepszy - faktycznie czuć różnicę po godzinie ćwiczeń, po tym można jechać spokojnie jeszcze 2 h dalej

21.1.2021

Jak dla mnie jest ok, czuć różnice z i bez. Polecam. Na miarke nadaje się 40ml kieliszek :-D. Smak dokładnie jak ktoś napisał, gorzki energetyk.

18.10.2020

PO PROSTU POLECAM TO I RED SHOCK TO NIBY NAJTAŃSZE ALE RÓWNIEŻ I NAJLEPSZE PRZEDTRENINGÓWKI A TESTOWAŁEM ICH CHYBA Z 15

15.3.2021

Bardzo lubię te przed treningowkę, w gorsze dni lub na zajechane wszystko daje rade z treningiem

6.8.2020

dobry produkt w przystępnej cenie. gorąco polecam naprawdę warto. Gorąco polecam !!!
Warunki usługiPolityka prywatności