logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Toster De'Longhi Brillante CTJ 2103.BK czarny. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Toster De'Longhi Brillante CTJ 2103.BK czarny.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Toster De'Longhi Brillante CTJ 2103.BK czarny liczba opinii klientów wynosi 43, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 5, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Al liczba opinii klientów wynosi 15, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 4, a średni wynik to 3.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 19, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

28.7.2018

Kupiliśmy pół roku temu ekspress DeLonghi i jesteśmy bardzo zadowoleni więc toster też musiał być tej marki. Toster urzeka wykonaniem, jest bardzo elegancki, nowoczesny, designerski. Samo opiekanie jest bajeczne. 5 poziomów regulacji pozwala moim domownikom na wyipiekanie kanapek tak jak lubią. Rozmrażanie to bardzo praktyczna opcja przy śniadankach. Zdecydowanie jestem zadowolona:)

18.6.2020

Piekny wizualnie toster. I za ten wyglad sie placi. Jak za taka cene za duzo w nim plastiku. Np ciegno do tostow jest plastikowe!, obawiam sie ze wytrzyma nie wiecej jak 2 lata do konca gwarancji.... Toster jest głośny. Jak gezanki wyskakuja to zawalu mozna dostac. Poza tym jest extra! A podgrzane bukeczki to sama rozkosz.

20.10.2018

Na początek kupiliśmy toster, zachwyceni wyglądem dokupiliśmy czajnik z tej samej serii. Zestaw w nowej kuchni wygląda bajecznie. Najbardziej jesteśmy zadowoleni właśnie z tostera. jest wart swojej ceny. Można w nim robić tosty, ale też zapiec mrożone pieczywo lub odświeżyć już upieczone tosty. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

25.1.2016

Za wygląd moja małżonka dałaby mu szóstkę, albo i siódemkę. Jednak praktyka pokazała, że chociaż się szybko nagrzewa, to opieka tak sobie - kto lubi bardziej spieczone tosty, ten musi powtórzyć proces (regulacja pokrętłem ma jakby zbyt mały zakres). Funkcji rozmrażania nie testowałem.

27.12.2018

Piękny toster! Dostałam go jako gwiazdkowy prezent, i jestem uradowana:) Rano testowałam poziomy opiekania, jest ich sporo więc każdego dnia mogę robić trochę inne śniadanko, super, że ma też dodatkowe opcję jak np rozmrażanie. Nie ma porównania do tańszych modeli.

6.8.2018

Najlepszy toster jaki miałem. Szybko się nagrzewa, idealnie rozmraża dosłownie w kilka minut, ma dużą moc 900 W, antypoślizgowe nóżki nie raz uratowały toster przed upadkiem, po jakości wykonania sądzę, że będzie służył lata.

31.7.2018

Toster sprawdza sie u mnie bardzo dobrze. Grzanki są chrupiace i zawsze szybko zrobione. Jakość w 100% adekwatna do ceny. Malo tego bardzo ładnie prezentuje sie w kuchni dzieki oryginalnemu wygladowi. Ekstra sprawa!

3.9.2018

Bardzo fajny toster do codziennego używania w domu. Regulowana moc podgrzewania pozwala, aby tosty były spieczone tak, jak lubię. Dużym plusem jest dodatkowa nakładka podgrzewająca np. rogaliki do kawy. POLECAM

18.11.2018

Pięknie wyglądający w kuchni gadżet. Grzanki są zawsze takie jak chce i fajnie ze mogą byc zrobione z różną intensywnością przypieczenia akurat tak jak mamy konkretnie ochotę. Szybko sprawnie i smacznie :)

8.11.2018

Polecam. Toster działa dobrze, szybko nagrzewa się i regulacja temperatury pozwala mieć pod kontrolą to, jak bardzo będzie spieczony tosty. Sam toster jest ślicznie wykonany i łatwo go wyczyścić.
Warunki usługiPolityka prywatności