logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Adata HDD HD720 Durable 1TB (Ahd7201Tu3Cbl). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Adata HDD HD720 Durable 1TB (Ahd7201Tu3Cbl).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Adata HDD HD720 Durable 1TB (Ahd7201Tu3Cbl) liczba opinii klientów wynosi 46, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 3, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 12, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 10, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie X-kom liczba opinii klientów wynosi 24, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

2.3.2018

Kupiłem, ale nie korzystam zbyt często, bo boję się, że padnie. Wszystkie dzisiejsze dyski są niepewne - tak po prostu jest. Cokolwiek kupimy, może zaraz paść, dlatego powinniśmy trzymać najcenniejsze nam dane na różnych nośnikach. CD, DVD, HDD, pamięci flash, chmury. Dysku szukałem bardzo długo i padło na ten. Polecam mimo niedomykającej się obudowy. Potraktujcie ją jako dodatek. Deszcz raczej go wam nie uszkodzi.

2.7.2017

Dysk lata z prędkościami 132/124 MB/s odczyt/zapis. Nieco krótki kabel, który łatwo wysuwa się ze swoich gumowych bocznych prowadnic. Upadku jeszcze na szczęście nie przeżył, ale jeśli chodzi o wodoszczelność to w moim egzemplarzu zatyczka na USB 3.0 jest źle spasowana (nawet po wciśnięciu i tak lekko odstaje) i nie ma pewności czy zapewniłaby szczelność.

29.11.2018

Bardzo fajny design, świetny kolor, powierzchnia przyjemna w dotyku, przydatne miejsce na kabelek, czuję się bezpiecznie, wiedząc że jest odporny na wodę i uderzenia. Dobry pomysł ze światełkiem sygnalizującym pracę urządzenia. Nieduże rozmiary i pojemność dysku również na plus.

7.2.2017

Dysk finalnie ma do wykorzystania 1.81 gb. Sam dysk mam od pół roku i jestem zadowolony.Podróżowałem z nim i stale go używam ale nie testowałem go np rzucając ale jestem zdania , że lepiej dać te 100 zł więcej a być pewniejszym trwałości swoich danych.Mogę polecić

21.5.2021

solidny produkt. dobre wykonanie. zadowolony jestem że ten dysk kupiłem. 3 lata gwarancji, dowiedziałem się od sklepowego, szkoda że w opisie o tym nie wspomina. uważam że to duży plus 3 lata gwarancji. polecam śmiało cichutki.

28.6.2016

Pojemny dysk w dobrej cenie. Ze względu na dużą odporność trzymam na nimnajważniejsze rzeczy. Nie mam zamiaru zrzucać go z okna lub topić w rzece ale wypadki się zdarzają. Polecam do przechowywania ważnych plików.

15.9.2020

Kupiłem, podłączyłem do MacBooka jako dysk na kopię bezpieczeństwa TimeMachine i... działa. Trudno cokolwiek napisać i do czegokolwiek się przyczepić. Po prostu działa. ?

5.2.2021

adata jak zawsze trzyma formę. Chyba nie ma sobie równych. To już drugi mój dysk, pierwszy katuję od lat ciągłym użyciem, wyciąganiem, wkładaniem itd. Niezniszczalny.

30.10.2017

Dysk solidny, estetyczny, na minus tak jak pisali poprzednicy: zatyczka na USB 3.0 po dociśnięciu lekko odstaje oraz gumowa osłona dysku "łatwo" zbiera kurz

30.6.2016

Dysk na pewno pojemny i danych nie utraci. Cokolwiek bym nie zrobił, obudowa wciąż żyje. Transfer szybki, tylko jedno małe "ale" za krótki kabel.
Warunki usługiPolityka prywatności