logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Babyono Zestaw Do Paznokci Szary 398/03. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Babyono Zestaw Do Paznokci Szary 398/03.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Babyono Zestaw Do Paznokci Szary 398/03 liczba opinii klientów wynosi 213, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 186, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 27, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

7.10.2020

Super zestaw. Bardzo praktyczny pojemnik, akcesoria zawsze są na miejscu, łatwo je wyjść i umieścić ponownie w opakowaniu. Używamy od miesiąca nożyczek oraz pilniczka i świetnie się sprawdzają.

13.5.2021

Na pierwszy rzut oka ok. Ostre nożyczki, obcinaczki i ostry pilniczek(na wzór szklanego). Nożyczki malutkie ale wygodne w trzymaniu. Zestaw Jeszcze nie używany, ale wygląda porządnie.

22.3.2020

Wszystko ok, poza tym, że przyszedł różowy zestaw. nożyczki bardzo ostre, ładnie obcinają malutkie skórki dziecka, obcinaczka wygodna, pilniczek dobrze piłuje. Polecam

23.9.2021

Wygodne, przy noworodku jednak sprawdzają się bardziej nożyczki. Obcinaczka raczej przy starszym dziecku. Fajnie, ze wszystko spakowane w jednym kubeczku. Ja polecam

14.12.2021

Bardzo fajny sprzęt. Dobra jakość wykonania. Rzadko używany, ale jak już to sprawdza się idealnie. Malutki sprzęt, ale dobrze się trzyma w ręce dorosłego. Polecam!

21.9.2021

Nożyczki bardzo ostre ale największym plusem jest pudełko w którym bezpiecznie i higienicznie można przechowywać akcesoria do pielęgnacji dziecięcych paznokci ?

19.8.2021

najlepsze nozyczki dla niemowlat!!!ostre i cienkie (latwo podejsc paznokcia i szybko sie go obcina), a mimo to, wciaz bezpieczne (zaokraglone czubki)

6.3.2020

Zestaw chyba okej jeszcze go nie próbowałam, ale jest jeden minus bo w opisie było napisane, że nożyczki mają zakończenia okrągłe , ale ich nie mają.

6.11.2020

Spełnia swoją funkcję jak narazie korzystałam tylko z nożyczek łatwo i precyzyjnie można obciąć paznokcie. Wygląd produktu jak najbardziej na plus.

11.10.2020

Bardzo ladnie wykonane, puki co czekają na małego użytkownika ale sam wyglad i jakosc godna polecenia. Mysle ze do małych pazurków beda idealne.
Warunki usługiPolityka prywatności