logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Babyono Zestaw Kosmetyczny Pilnik, Cążki I Nożyczki (068). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Babyono Zestaw Kosmetyczny Pilnik, Cążki I Nożyczki (068).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Babyono Zestaw Kosmetyczny Pilnik, Cążki I Nożyczki (068) liczba opinii klientów wynosi 126, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 126, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

7.10.2009

Zestawu używamy od pierwszych dni życia córeczki. Mniejsze cążki świetnie się sprawdziły przy pierwszych próbach obcinania malutkich paznokietków - są ostre, dobrze wyprofilowane, mają odpowiedni rozmiar i nie wyślizgują się z ręki. Potem przyszedł czas na nożyczki - wygodne, ostre, dobre jakościowo. Pilniczka nie używamy - wydaje mi się kompletnie bezużyteczny; słabo piłuje i wykrusza się zostawiając za paznokciami niebieski osad. Natomiast duże cążki raczej nie przydadzą się małemu dziecku i musiałyby odleżeć na półce dobrych kilka lat.Wszystko w ładnym wygodnym opakowaniu, dzięki czemu nic się nie zawieruszy nawet w podróży. Lusterko w środku jest ładnym wykończeniem, ale też nie jest potrzebne maluszkowi.
jeszcze

20.11.2008

Zestaw na dobry początek przygody z obcinaniem malutkich pazurków. Używam tego zestawu w wersji "pozłacanej" ale nie polecam jej - z nożyczek w czasie obcinania z czasem (nie długim) schodzi farba. Reszta jest bez zarzutów. Nożyczki są wygodne w użytkowaniu, zwłaszcza gdy obcinamy paznokietki przez sen i bardzo uważamy, żeby nie tylko nie skaleczyć dzidziusia ale i go nie obudzić. Z cążek jeszcze nie korzystałam, ale myślę, że przydadzą się bardzo, gdy tylko paznokcie staną się twardsze.Z pilnika skorzystałam raz, ale nie zachwycił mnie szczególnie.
jeszcze

4.12.2008

Bardzo dobry zestaw do pielęgnacji malutkich paznokietków. Wprawdzie nożyczek ani pilniczka nie używam,ale cążki są rewelacyjne. Nie obcinam synkowi paznokci podczas snu, ale nawet gdy nie śpi to nie protestuje tylko się przygląda błyszczącemy przedmiotowi. Bardzo szybko i dokładnie obcina się nimi pazurki, mają bezpieczna blokadę przed przycięciem paluszków przez dziecko. Nożyczki równiez posiadają zabezpieczenie w postaci zaokrąglonych końcówek. Cena przystępna zachęca do kupna. JA polecam.

11.8.2009

Niezbędny zestaw przy pielęgnacji niemowląt i małych dzieci. Najpierw używałam jedynie nożyczek. Obcinanie nimi maleńkich paznokci było dość wygodne i bezpieczne, mimo iż dziecko nie lubi takich zabiegów i zazwyczaj wyrywa rączki. Niestety nożyczki po kilku razach używania rozleciały się. Wtedy zaczęłam używać obcinaczek i okazało się, że są jeszcze wygodniejsze w użyciu. Obcina się nimi szybciej i dokładniej. Mają odpowiednią wielkość. Pilniczek nie był używany.

3.6.2009

Super zestaw,bardzo podręczny.Zestaw BabyOno jest bezpieczny dla dzieci i wygodny dla dorosłych.Końcówki nożyczek są zaokrąglone dzięki czemu nie ma ryzyka skaleczenia dziecka podczas obcinania paznokci.Delikatny pilnik pozwoli spiłować ewentualne nierówności a tym samym uchroni dziecko przed zadrapaniem(nie dla niemowląt).Cążki pozwolą precyzyjnie obciąć paznokcie. Gorąco polecam

24.11.2009

Taki zestaw kosmetyczny chyba każda z mam kupiła nie raz. Byłam bardzo zadowolona z tego zestawu. Nożyczki były bardzo ostre a zarazem bardzo bezpiecznie dzięki zaokrąglonym końcówkom. Nie musiałam się bać,że kiedy dziecko raptownie się poruszy to je skaleczę. Dzięki delikatnemu pilniczkowi paznokcie dziecka są idealnie zadbane i mają idealny kształt. Polecam kupno tego zestawu.

17.1.2010

Zestaw ma niską cenę co czyni go bardzo atrakcyjnym. Nożyczki bardzo dobrze spełniają swoją rolę. Zaokrąglone zakończenie nie powoduje podrażnień i nie rani delikatnych paluszków dziecka. Obcinanie jest bezstresowe i bezbolesne. Bardzo łatwo i wygodnie się obcina. Stosuję je od pierwszych dni życia córki i mimo małych paluszków obcinało się bez problemów.

28.11.2009

BabyOno zestaw kosmetyczny ma zastosowanie już w pierwszych dniach po urodzeniu dziecka. jest niezastąpiony przy pielęgnacji paznokci niemowlaka.Najważniejsze to bezpieczeństwo stosowania,zaokrąglone kształty dające gwarancję,że naszemu dziecku nic się nie stanie.Łatwe w użyciu cążki dokładnie obcinają malutkie paznokcie.Polecam.

11.7.2008

Właściwie to z całego zestawu używam tylko nożyczek. Dzięki nim można bardzo szybko i bezstresowo obciąć maluchowi paznokcie. Chyba niemożliwe jest skaleczenie nimi dziecka :) Są wystarczająco ostre i dzięki zaokrągleniom na końcach całkowicie bezpieczne. Doskonale leżą w dłoni, przez co cały zabieg nie jest męczący dla rodzica.

26.3.2009

Nie wyobrażam sobie pielęgnacji małych paznokci bez zestawu BabyOno. Dzięki niemu można bezpiecznie i konfortowo zadbać o paznokietki maluszka. Bezpieczeństwo małego człowieka jest naprawde ważne, cążki i nożyczki BabyOne pozwolą o nie szczególnie zadbać. Cena jest naprawde niska w porównaniu z innymi zestawami do pielęgnacji.
Warunki usługiPolityka prywatności