logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Bibs Smoczek Uspokajający Kauczuk Hevea Baby Blue S. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Bibs Smoczek Uspokajający Kauczuk Hevea Baby Blue S.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Bibs Smoczek Uspokajający Kauczuk Hevea Baby Blue S liczba opinii klientów wynosi 174, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 133, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 41, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

17.8.2020

Smoczek wygięty w łuk przez co dziecko nie ociera sobie buzki. Oczywiście sprawa indywidualna czy będzie pasować dziecku, mojemu miesięcznemu przypasował, poprzedniego już nie chce :) żałuję, że nie kupiłam od razu 2.

15.9.2021

Smoczek jest genialny pod każdym względem! Synek, który jest niecierpliwym nerwusem a po przerzuceniu się ze smoczka lovi uspokaja się natychmiastowo, nie pluje nim pod sam sufit. Szczerze polecam!!

17.9.2020

Najlepszy smoczek jaki jest na rynku. Trzeba tylko pilnować żeby wymieniać w odpowiednim momencie aby nie spowodowac wad zgryzu u niemowląt. Jedyny ze smoczków jaki moje dziecko chce ciumkac.

23.6.2020

Must have każdego dzidziusia. Obok smoczków dla dzidziusiow Lovi 0-2m to drugi ulubiony smoczek mojego 3 tyg synka. Niestety wszystkie inne smoczki są dla niego niewygodne? A może za duże ?

20.12.2021

Smoczek ok ale z czasem po użytkowani jest większy niż na początku. Mało co zawału nie dostałam jak po miesiącu kupiłam noworodkowi nowy smoczek a stary wyglądał jakby był 6m+

13.1.2022

To ulubiony smoczek mojego syna, bardziej płaskie mu nie odpowiadają. Plusem jest też to, że smoczek wyprofilowany jest w łuk, więc nie odgniata skóry wokół ust dziecka.

10.6.2021

Odejmuje gwiazdkę za to, ze anonsy puchną i trzeba je często wymieniać ale to niestety jedyne smoczki, które skutecznie uspokajają moje dziecko.

18.7.2020

Prosty, ładny smoczek a co najważniejsze z naturalnego kauczuku. Jedyny minus to krótki czas użytkowania. Producent poleca wymianę co miesiąc.

11.12.2019

Smoczki wysłane ekspresowo, wszystko zgodnie z opisem. Zawsze zamawiam u tego sprzedawcy i nigdy się nie zawiodłam ;) polecam

8.11.2021

Dziecko nie zaakceptowało wiec poszło do kosza, wiem ze inne dzieci lubią taki smoczek No ale nie udało się u nas
Warunki usługiPolityka prywatności