logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Bibs Smoczek Uspokajający Kauczuk Hevea Blush S. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Bibs Smoczek Uspokajający Kauczuk Hevea Blush S.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Bibs Smoczek Uspokajający Kauczuk Hevea Blush S liczba opinii klientów wynosi 166, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 142, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 24, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

19.6.2020

Super smoczki. Dzięki wywinięciu, nie przylegają do buzi dziecka tym samym nie podrażniają skory wokół ust i nie zostawiają odbić tak jak robią to klasyczne smoczki. Po wyparzania niekiedy smoczek „piszczy” przez chwile przy ssaniu, ale dzidzi to nie przeszkadza :)

19.7.2020

Bardzo dobrej jakości smoczki. Kolory przepiękne. Kształt jaki posiadają powoduje, że smoczek nie przylega do buzi, co jest idealne w przypadku kiedy dzieci mają większe policzki. U nas sprawdzają się rewelacyjnie.

30.10.2019

Smoczek jest dobrze wykonany, estetyczny. Szkoda, ze nie ma oslonki na niego, jak to jest zazwyczaj w smoczkach np Aventu aby uniknac zabrudzenia np. w torbie lub gdy sie go nie uzywa. Ogolnie polecam

30.6.2020

Smoczek ładny w rzeczywistości, w zaleceniach polecany wymieniać co ok miesiąc jak dobrze pamiętam. Użytkowania nie ocenie gdyż po prostu córeczka nie chce smoków mimo prób i kolejnego nowego

30.1.2020

Najlepszy smoczek na rynku. Córka nie wyplowa go jako jedynego dotychczas a już wyprobowalismy wszystkie jakie możliwe były w sklepach. Kauczuk też doskonale się zachowuje podczas wyparzania.

2.8.2019

Smoczek bardzo fajny, lekki, dziecko nie ma problemu żeby utrzymać go w buzi nawet jak przekręci głowę na bok. Brakuje jednak osłonki, co utrudnia noszenie go ze sobą.

8.4.2021

Bardzo fajne smoczki, ładna kolorystyka, bezpieczny, brak kontaktu ze skórą dziecka dzięki kształtowi co zapobiega pojawianiu się wysypki wokół maleńkich ust. Polecam.

23.2.2021

Smoczek jest poprostu świetny. Po wielokrotnych, nieudanych próbach smoczków z innej firmy córka ten zaakceptowała niemal przy pierwszej próbie. Szczerze polecam.

15.7.2020

Piękny smoczek i rewelacyjnie się sprawdza. Nasza córka nie akceptowała innych dosyć dobrych marek, a ten odrazu jej się spodobał. Polecam!

1.5.2020

Moje dziecko pluło smoczkiem od urodzenia, aż wreszcie zdecydowaliśmy się na zakup smoczka z kauczuku Hevea. Był to strzał w 10! Polecam!
Warunki usługiPolityka prywatności