logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Mąka do pizzy 5 Stagioni typ 00 10 kg Superiore. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Mąka do pizzy 5 Stagioni typ 00 10 kg Superiore.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Mąka do pizzy 5 Stagioni typ 00 10 kg Superiore liczba opinii klientów wynosi 68, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 67, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

30.10.2019

Używana do pizzy. Mąka potwór, potrzebuje bardzo długich czasów dojrzewania, ale dobrze się sprawdza przy trudnych warunkach pogodowych - w upale potrafi wiele przeżyć, można również wielokrotnie przewijać ciasto i ciągle trzyma strukturę. Nie nadaje się na "szybkie" ciasto do pizzy, smak jest wtedy jałowy, a z plackiem trudno się pracuje. To nie jest wada - taki charakter mąki i trzeba mieć tego świadomość. Warto zaplanować sobie wypiek ze sporym wyprzedzeniem. Duża łatwość w piciu wody - możliwość bardzo wysokich hydratacji.

28.8.2020

bardzo dobra mąka na pizzę można zarobić i trzymać w lodówce w porcjach i piec, nawet w 5 dniu pizza jest doskonała (objętościowo :3 części mąki 1 część wody trochę soli , trochę drożdży,(2 dkg. na 1/2 kg) trochę oleju (łyżka na szkl. mąki) ja dodaję dodatkowo zakwasu chlebowego takiego do pieczenia chleba , lub można dokupić gotowy zakwas do pizzy POLECAM

15.4.2020

Silna mąka, do produkcji ciasta długo fazowo, z zastosowaniem garowania w lodówce, Stabilna powyżej 14 godzin. Nie nadaje się do robienia ciasta i wypieku "od ręki", a jeżeli już to potrzebuje wtedy więcej drożdży. Jest w stanie przyjąć większe nawodnienie. Polecam ją głownie do długiej obróbki, lub mieszania ze słabszą mąką.

13.5.2020

Super jakości mąka, polecam do długiego wyrastania, u mnie sprawdza się do wypieku chleba (przy 12 godzinach garowania) i do pizzy (przy 8 godzinach fermentacji).

16.6.2020

Wymieniłem na niebieską Stagioni 5, bardzo dobra do napoletany niewątpliwie. Lekkie ciasto. 63% hydratacja bez problemu. Elastyczne i końcowo lekkie ciasto.

6.6.2022

Mocna mąką, można dodać więcej wody niż przy innych. Z tej mąki ciasto najlepiej robić przynajmniej dzień wcześniej, żeby poleżało w lodówce przez noc.

6.8.2019

super mąka, polecam do długiej fermentacji - pizza neapolitańska, foccacia bardzo dobre - chrupiąca skórka

29.11.2020

Mąka jak zawsze rewelacja. Praca z nią to przyjemność, szczególnie, jeśli ciasto jest odpowiednio zimne .

7.12.2020

Bardzo dobra mąka, pierwsza włoska mąka której używałem do pizzy i jestem bardzo zadowolony

28.4.2020

bardzo mocna, długo wyrastająca i długo dojrzewająca. ciasto do pizzy bardzo dobre w smaku.

28.4.2020

Jeśli ciasto wyrobimy 24h przed pieczeniem, wychodzi idealna pizza. Polecam!!

27.4.2021

Super mąka za niską cenę.Pizza wychodzi perfekcyjna .Polecam

2.3.2022

bardzo dobry produkt. pizza wychodzi miękka i smaczna

23.4.2021

Super, w porównaniu do naszych 00 to przepaść

30.4.2020

Ciasto na pizze i bagietki wyrosło boskie;)

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności