logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Mieszanka Chlebowa Keto - Niskowęglowodanowa 600g Mk Gold Bread Mix. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Mieszanka Chlebowa Keto - Niskowęglowodanowa 600g Mk Gold Bread Mix.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Mieszanka Chlebowa Keto - Niskowęglowodanowa 600g Mk Gold Bread Mix liczba opinii klientów wynosi 473, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 473, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

20.10.2021

Najlepszy Chleb Keto jaki jadłem!!! Tak zaczynam moja opinię. Próbowałem już wszystkich przepisów z YouTube i różnych mieszanek. Pierwsza próba według przepisu na opakowaniu chlebek wyszedł standardowo, jak każdy Keto (zawsze przeszkadza mi mokra struktura chleba, bułek lub nienaturalny posmak pieczywa). Drugie podejście i rozrobiona masa trafiła na 40mindo piekarnika na 30stop. na wyrastanie, a później termoobieg 200stop. 1h15min. Chlebek wyszedł OBŁĘDNY w smaku. Najlepszy jaki zrobiłem i jadłem. Co więcej moja żona i moje małe Szkraby zaczęły go podjadać, hehe. Chlebek jest miękki, aromatyczny, bardzo przyjemny w smaku z samym masłem i solą. A już jako kanapka, wymiata!(nie czuć nienaturalnego posmaku mąki migdałowej, nie ma mokrej struktury) Dla mnie zostanie nr.1 przez długi, długi czas! Polecam wszystkim. Pozdrawiam Łukasz
jeszcze

22.7.2021

Makroskładniki są znane więc skupię się w mojej ocenie na dwóch aspektach. Po pierwsze łatwość wykonania. Chleb robiłem ściśle wg wskazówek na opakowaniu i pozostawiłem do wyrośnięcia na ok 1,5h wyszedł w miarę ok, mógłby być jedynie bardziej pulchny i w moim przypadku trochę się rozwalał po upieczeniu. Teraz najważniejsza kwestia smak. Wrażenia smakowe oceniałem wraz z żoną, więc są w miarę obiektywne. CHLEB ABSOLUTNIE NIE SMAKUJE JAK PSZENNY! Jest jadalny lepszy niż większość chlebów keto czy LCHF z przepisów na YT ale w smaku bardziej przypomina nieudane ciasto drożdżowe niż chleb. Jeśli próbowałeś(aś) chleba Probody to ten jest niestety dużo mniej "chlebowy".Myślę że zasłużona ocena 4/5 i w ogólnym rozrachunku polecam.
jeszcze

31.5.2021

Długo szukałem odpowiedniego przepisu na chleb dla ketogenika. Próbowałem chleb ze smalcem i kiełbasą, chlebek oopsie, chleb na mące z migdałów i z babką oraz kilka innych. Żaden nie smakował tak dobrze jak ten. Na plus: prosty przepis i na szczęście jest wydrukowany na opakowaniu, zawsze wychodzi i ładnie rośnie, długo utrzymuje świeżość, smakuje jak chleb pszenny. Jedyna wada to trzeba trzymać w lodówce po zrobieniu oraz dość długo się go robi. No i może mogli dodać więcej soli, ale to można zrobić samemu.Jeśli te wartości odżywcze faktycznie są prawdziwe to dalej nie szukam - ta mieszkanka spełnia wszystkie moje wymagania.

6.7.2022

Upiekłem chleb zgodnie z przepisem, z dodatkiem drożdży w proszku. Do mieszania użyłem maszyny do robienia chleba, potem piekłem w piekarniku. Ciasto wyrasta dłużej niż pieczywo na zwykłej mące, za to nie opada zbyt łatwo i w rezultacie chlebek wyszedł bardzo pulchny i mocno wyrośnięty, co było miłym zaskoczeniem. Z porcji 200 gram mieszanki powstał około 400 gramowy bochenek, który bardzo dobrze się kroił i świetnie smakował. Konsystencja jest trochę podobna do chleba na białej mące, ale smak jest nieco inny.

18.5.2021

Jak na razie jedyna naprawdę akceptowalna opcja na keto pieczywo. Żadne inne na masłach orzechowych, twarożkach, majonezach, siemieniach, babkach jajowatych itd. nie równają się tej mieszance. Prawie nie odbiega smakiem od klasycznego pszennego pieczywa. Także osobom tolerującym gluten, a nie jedzącym węgli polecam w 100%. Osobiście bardziej mi smakuje chlebek robiony bez dodatku jajka więc je pomijam. Naleśniki, pierogi, gofry i pizza na tej mieszance również sztosik.Na pewno wrócę po większy zapas.

24.8.2020

Ogólnie bułki bardzo smaczne. Dałam tylko więcej drożdży instant niż w zaleceniach ponieważ nie chciały pracować. Nie miałam robota kuchennego ani miksera więc wyrabiałam ciasto ręcznie kilkadziesiąt minut. Mój piekarnik obsługuje tylko opcje pieczenia góra/dół bez termoobiegu ale mimo przeciwności, bułeczki mogę uznać za udane. Z jednej porcji wyszła taka ilość bułeczek jak na załączonych zdjęciach(plus jeden bo zjadłam) Polecam .

23.1.2022

Robiłam już kilka razy ślimaczki cynamonowe z użyciem tej mieszanki i naprawdę można pomyśleć, że były zrobione z mąki pszennej. Przepyszne. Chleb też robiłam, ale jakoś mi nie podszedł, a może już się odzwyczaiłam od chleba. Smaczny, fajnie go można tostować, ale większy potencjał w tej mące widzę pod kątem bardziej zaawansowanych przepisów typu paszteciki z nadzieniem czy słodkie wypieki.W każdym razie bardzo polecam.

23.8.2021

Świetna alternatywa dla tęskniących za pieczywem. Po dodaniu pestek i ulubionych przypraw (u mnie suszone pomidory z czosnkiem i bazylią) różnica w smaku właściwie niewyczuwalna. Genialnie smakuje np. z pastą jajeczną. Chleb po upieczeniu trzymam w lodówce - zgodnie z zaleceniami. Jest cały czas świeży i wilgotny, a minął już chyba tydzień od wypieku. Polecam z czystym sumieniem :)

20.5.2022

Nie dałem masła i jajka, dałem oliwę na oko. Zaczyn: w ciepłej kranówce łyżką rozpuszczam cukier, drożdże, dolewam oliwy i odstawiam pod ściereczką na 20min. Ciasto: mieszankę solę, wlewam zaczyn i mieszam łyżką aż się połączy. Potem ugniatam mokrą ręką. Ciasto garowało 1h od razu w korytku 25cm i podwoiło wielkość. Upiekłem przez 1h od razu 2 bochenki. Zapomniałem dosolić.

30.1.2022

Chleb pyszny, najlepszy jaki jadłam na Keto. Serio! Niestety ale pierogi, które zrobiłam dokładnie według przepisu że strony, nadawały sie do kubła. Twarde, sztywne po ugotowaniu, nie spotkałam się nigdy z takim "zjawiskiem" Ale może komuś to nie bedzie przeszkadzało. W każdym razie Chleb pyszny!!!! I na nim najbardziej mi zależało.

21.1.2022

no to jest po prostu cud. nie jest to zwykły chleb biały, ale jeśli ktoś przed keto jadał ciemny chleb, to ten wejdzie jak złoto. nie jest kwaśny, nie jest bez smaku, nie ma posmaku babki jak inne tego typu, ma fajną chlebowa konsystencję, pasuje do dzemiku i boczk. no nie wiem co jeszcze pisac. jestem zachwycona

26.9.2021

Fajna mieszanka, spróbowałam już do kilku rzeczy, jeszcze mi zostały pierogi, ale nie wiem kiedy się za nie zabiorę. Wbrew temu, co czytałam na temat chleba z tej mieszanki, wcale nie smakuje identycznie, jak pszenny, ale jest pyszny, moim zdaniem dużo lepszy. dla mnie samej bochenek starcza na cały tydzień.

3.3.2022

Zrobiłam zgodnie z przepisem. Wszystko wyszło super chociaż na początku ciasto było bardzo rzadkie ale po 10-15 min pracy robotem nic się nie kleilo, potem wydawało mi się że jest za mało tego ciasta do 2 keksówek (zrobiłam z 2 porcji czyli 400 g) jednak po 1,5 godz bardzo urosło. Polecam

28.3.2022

Piekłam tylko chlebek, więc nie wiem jak inne wypieki, ale chleb dobry dopiero po dodaniu soli i różnych dodatków (np. ziarem słonecznika czy dyni. ) Planuje upiec sezamowy. Niestety mieszanka zawiera bardzo dużo glutenu co nie dla wszystkich sie nadaje bo gluten jest prozapalny i uczula.

10.2.2022

Ta mieszanka jest wprost cudowna .Jestem na keto już 4 tyg i tak mi się chciało poczuć smak chleba i myślę spróbuję kupię. Strzał w 10 .Chleb łatwo się robi ,trzeba dodać tylko jajko,wodę,drożdże i masło .Ja dodałam jeszcze trochę pestek dynii.Smak podobny do pszennego chleba .Polecam

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności