logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Philips Avent Ultra Air 0-6M 2 szt. SCF376/11 Gwiazdki Miś. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Philips Avent Ultra Air 0-6M 2 szt. SCF376/11 Gwiazdki Miś.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Philips Avent Ultra Air 0-6M 2 szt. SCF376/11 Gwiazdki Miś liczba opinii klientów wynosi 69, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 52, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 17, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

31.8.2020

Od kilku dni używamy tych smoczków. Ich niewątpliwą zaletą jest świecąca w ciemnościach tarcza. Dzięki temu można bardzo szybko zlokalizować smoczek w nocy bez zapalania światła i rozbudzania maluszka. Specjalne otwory wentylacyjne umożliwiają oddychanie skórze, która pozostaje sucha. Smoczek jest wykonany z bardzo przyjemnych materiałów i nie zostawia odcisku na buzi. Smoczki są dużo lżejsze od tych które do tej pory używaliśmy.Dodatkowym atutem jest opakowanie w którym nie tylko przechowujemysmoczki ale możemy je wysterylizować.
jeszcze

31.8.2020

Smoczki spełniły wszystkie wymagania, zarówno moje, jak i bobasa. Prezentują się estetycznie, niewątpliwą zaletą jest to, że świecą w ciemności, co ułatwia ich odnalezienie w pościeli. Dzięki ich budowie nie odciskają się na buzi dziecka, wydaje mi się, że część do ssania ma optymalny dla dziąseł kształt. Dzięki dużym otworom wentylacyjnym, smoczki nie są stale mokre od śliny dziecka, przez co ograniczony jest rozwój bakterii i nie pojawiają się drobne krostki wokół ust.Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni :)
jeszcze

31.8.2020

Smoczki spełniły wszystkie wymagania, zarówno moje, jak i bobasa. Prezentują się estetycznie, niewątpliwą zaletą jest to, że świecą w ciemności, co ułatwia ich znalezienie w pościeli. Dzięki ich budowie nie odciskają się na buzi dziecka, wydaje mi się, że część do ssania ma optymalny dla dziąseł kształt. Dzięki dużym otworom wentylacyjnym, smoczki nie są stale mokre od śliny dziecka, przez co ograniczony jest rozwój bakterii i nie pojawiają się drobne krostki wokół ust.Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni :)
jeszcze

1.9.2020

Największą zaletą tego smoczka jest to, że świeci w nocy i bardzo łatwo go znaleźć. Jest to wielka przewaga tego smoczka nad innymi. Mój synek używa smoczka od 3 doby życia, więc mam porównanie z innymi smoczkami. Philips Avent testujemy ok 2 tygodnie i od razu mój maluch go polubił. Synek używa go w dzień i w nocy. Poza wygodą w nocy, smoczek jest wentylowany i jest bardzo lekki. Podoba mi się również jego estetyka i bardzo fajnie dobrane kolory.

2.9.2020

Smoczek idealny dla mojego synka, pod względem kształtu nie problemu, żeby się zassać jak tego potrzebuje. A to był nasz największy problem z poprzednimi smoczkami. Dodatkowo przy dłuższym ssaniu skóra wokół ust pozostaje sucha i miękka dzięki odpowiednim otworom wentylacyjnym. Bardzo fajnym atutem jest bezproblemowe znalezienie smoczka w ciemności dzięki temu że świeci w nocy. Oprócz tego bardzo ładnie się prezentuje. Polecam :)

1.9.2020

Synek uwielbia te smoczki, dodatkowo maja super pudelko do sterylizacji, dzieki duzym otworom mały wkoncu nie ma odporzonych okolic ust, smoczek sie nie odcisk, dodatkowo świetnie wyprofilowany mozna powiedziec ze naturalnie synek chetnie go ssie . Dzieki temu ze swieci w nocy, nie musze zapalac swiatla aby go odnaleźć.

31.8.2020

·         duże otwory zapewniające wentylację, przez co skóra pozostaje miękka i sucha;·          zaokrąglone brzegi smoczka·         dopasowanie smoczka do naturalnego kształtu podniebienia, zębów i dziąseł;·         Łatwy do znalezienia przy zgaszonym świetle.

1.9.2020

Największa zaleta: świeci w nocy i bardzo łatwo go znaleźć. Jest to wielka przewaga tego smoczka nad innymi. Mój synek używa smoczka od 3 doby życia. Smoczek z Philips Avent testujemy ok 2 tygodni i od razu mój maluch po polubił. Synek używa go w dzień i w nocy.

31.8.2020

Nasz synek nie chciał ssac smoczkow, próbowaliśmy różnych wariantów, ten podpasowal mu odrazu. Duży plus za świadczenie w ciemności! Oprócz tego bardzo podobają mi się wypustki dzięki którym nie odznaczają się ślady wokół ust i nie robią się potowki. Polecam

31.8.2020

·        duże otwory zapewniające wentylację, przez co skora pozostaje miękka i sucha·         Dopasowany do naturalnego kształtu podniebienia, zębów i dziąseł·         Łatwy do znalezienia przy zgaszonym świetle.
Warunki usługiPolityka prywatności