logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Router Zyxel Lte3302 Lte (LTE3302M432EU01V1F). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Router Zyxel Lte3302 Lte (LTE3302M432EU01V1F).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Router Zyxel Lte3302 Lte (LTE3302M432EU01V1F) liczba opinii klientów wynosi 42, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 42, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

9.2.2021

Z routerem nie miałam żadnych problemów. Perfekcyjnie przygotowane instrukcje, dodatkowe odsyłacze na stronę internetową po inne wskazówki dotyczące zakupionego routera. Wszystko to zapewnia bezproblemową konfigurację sprzętu nawet wtedy gdy jest się kompletnym laikiem i nie zna się angielskiego.

15.1.2021

Router praktycznie bezobsługowy. Włożyłem kartę Plusa, wpisałem hasło do sieci Wifi w komputerze i tyle. Resztę router ustawił sam- funkcja autoAPN to wygoda- Internet LTE śmiga bez zająknięcia. Co do trwałości się nie wypowiem, gdyż za krótko użytkuje. Generalnie wrażenia pozytywne.

5.6.2021

Jeden z niewielu routerów LTE z antenami zewnętrznymi i zasilaniem 5V. Można go wykorzystać jako zaawansowany router mobilny i zasilać go z powerbanka. W środku routera jest miejsce na akumulator, ale nie jest on dostępny na polskim rynku. Nawet u polskiego dystrybutora Zyxela.

19.3.2021

produkt bardzo estetycznie wykonany, podręczny, troche za krótki kabel zasilający, ale to akurat nie kłopot, możliwość zastosowania mocniejszych anten. Przydatny na wyjazdach w tzw., "dziurach zasięgowych" operatorów.

20.8.2021

Super jeśli chodzi o Plug&Play, co do mocy, to pod Wieliczką ma spore problemy ze złapaniem LTE PLAY/PLUS. Telefon XIAOMI piętro niżej sobie radzi. Dokupiłem zewnętrzną antenę i na razie walczę ze znalezieniem BTS.

29.7.2021

Jeszcze nie sprawdzałem na odludziu (może te zewnętrzne anteny będą kompatybilne z mazurami;) ale najważniejsze, że jest zasilany standardowym zasilaczem i kablem USB. Z powerbanka też spokojnie działa.

4.7.2021

Bardzo dobrze się sprawdza tam gdzie jest problem z zasięgiem, bardzo łatwy w konfiguracji, można go skonfigurować za pomocą telefonu wystarczy ściągnąć apkę.

30.6.2021

Uzywane na raie krotko na Mazurach, gdzie zasieg nie jest najlepszy - ale zapewnia szybkie i stabilne lacze. Pelen pozytyw, jednym slowem REWELACJA

18.9.2020

Bardzo dobry interfejs użytkownika pozwalający skonfigurować i sprawdzić praktycznie wszystko. Idealny dla tych, którzy chcą czegoś więcej niż PnP.

30.8.2021

Nieduży, z uniwersalnym zasilaniem 5V mikro usb, możliwość wyboru anteny gsm - automatyczny, wewnętrzny lub wybór anteny zewnętrznej (szt. 2)
Warunki usługiPolityka prywatności