logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Router Zyxel NBG-418N. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Router Zyxel NBG-418N.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Router Zyxel NBG-418N liczba opinii klientów wynosi 12, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 12, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

16.7.2013

Zgadzam się z przedmówcą, nie odnotowałem dotąd żadnych problemów z tym routerkiem. Dużym plusem jest sporo opcji konfiguracyjnych jak na urządzenie tej klasy. Działa bez zarzutu, polecam każdemu z pełną odpowiedzialnością.Na temat tańszego odpowiednika z Chin się nie wypowiadam, przedmówca zawarł clu w swojej wypowiedzi :)

18.7.2013

Nie ma sensu się rozpisywać, to urządzenia dla domowego użytkownika, które ma po prostu działać i DZIAŁA!!!Nie wiesza się, nie potrzebuje "opieki", szybki, cóż więcej trzeba.Bardziej wymagający również znajdą coś dla siebie dzięki wielu możliwościom konfiguracji.

5.8.2013

Dobry, stabilny router.Jeszcze nie dawno droższy od równie markowej konkurencji, ale ostatnio można go kupić w bardzo dobrej cenie co sprawia, że jest to jeszcze lepszy zakup.Prosty w konfiguracji, dający również wiele możliwości bardziej zaawansowanym userom.

15.7.2013

Doskonały router renomowanej marki.Miałem już 3 TP-Linki i nie chcę tego widzieć na oczy.ZyXEL działa bez najmniejszych problemów, nie wiem co to restart.Szczerze polecam wszystkim szukającym niedrogiego, ale bardzo dobrego rozwiązania.

1.8.2013

nie dalam 5 bo nadal sie siebie uczymy:) wiec nie wiem czy nie wyskoczy jakis trup z szafy, ale na dzis spisuje sie super! okazuje sie ze warto sie temu zyxlowi bardziej przyjrzec, ciekawe produkty w rozsadnej cenie,polecam

22.7.2013

Bardzo dobry produkt, stabilny, nie drogi, duże możliwości konfiguracji!Szkoda, że tak mało popularny, wszyscy sprzedawcy wciskają tylko jedyna "słuszną" matkę teepee pochodzący z kraju Mao.

8.8.2013

Router bardzo dobrze wykonany, użyte materiały z najwyższej półki. Bardzo stabilna i bezproblemowa praca. Oryginalne oprogramowanie bardzo proste i intuicyjne.

18.3.2014

Łatwa konfiguracja, prze fajny ruter. Pozdrawiam

10.7.2013

Bardzo dobre urządzenie za rozsądną cenę!

10.12.2014

no działa to chyba wystarczająca OPINIA
Warunki usługiPolityka prywatności