logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie SanDisk Ultra microSDHC 32GB UHS-I (SDSQUNB-032G-GN3MN). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu SanDisk Ultra microSDHC 32GB UHS-I (SDSQUNB-032G-GN3MN).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu SanDisk Ultra microSDHC 32GB UHS-I (SDSQUNB-032G-GN3MN) liczba opinii klientów wynosi 83, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 46, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Empik liczba opinii klientów wynosi 37, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

22.3.2016

Karta zamówiłem do używania z kamerką Gopro, sprawuje się idealnie, nie ścina, nie zwalnia. Na dużą pochwałę zasługuje tutaj empik. Sprawdzałem w wielu miejscach, to w empiku znalazłem najniższą cenę, co dodatkowo przy darmowej dostawie do empiku (i możliwości wykorzystania punktów Payback do obniżenia ceny) wyniosło mnie grosze. Ogólnie w porównaniu do allegro w empiku mamy 100% wiarygodności oryginalności produktów (na allegro znajdą się różni sprzedawcy).Zdecydowanie polecam :)PozdrawiamŁukasz B.
jeszcze

14.3.2017

Kartę kupiłem w markecie za 44zł, w tej cenie to bardzo dobry zakup. Test prędkości na czytniku USB 3.0 Kingston MobileLite G4 : zapis na kartę - 22MB/s , odczyt - 48MB/s.Pomiar przeprowadzony na jednym większym pliku, przy kopiowaniu wielu małych plików wiadomo ,że takie prędkości nie są do osiągnięcia.Podsumowując; jestem z zakupu zadowolony.

16.2.2016

Produkt jest dobry, w porównaniu z cena za ten produkt to jest naprawdę oferta nie do odrzucenia, taniej sie nie znajdzie oferty za ten produkt. Karta jest dobrej firmy, która dla mnie jest niezawodna. Karta jest 10 klasy co za pojemność 32GB za taka kwotę to jest rewelacyjna oferta, i bardzo opłacalna.

7.12.2017

Karta ma 5 lat gwarancji producenta. Nie wiem czy to dużo czy mało i czy jest awaryjna, gdyż to moja pierwsza karta SanDisk, kupiona parę tygodni temu. Bez problemu rozpoznana przez telefon Sony Xperia, śmiga. Demonem szybkości nie jest, ale wypada przyzwoicie. W komplecie nie ma adaptera SD.

7.12.2017

Karta ma 5 lat gwarancji producenta. Nie wiem czy to dużo czy mało i czy jest awaryjna, gdyż to moja pierwsza karta SanDisk, kupiona parę tygodni temu. Bez problemu rozpoznana przez telefon Sony Xperia, śmiga. Demonem szybkości nie jest, ale wypada przyzwoicie. W komplecie nie ma adaptera SD.

28.12.2015

B.dobra alternatywa dla droższych odpowiedników kart microSDHC - kierowałem się ceną i nie żałuję. Chciałem dać 5 gwiazdek, ale niestety omyłkowo wybrałem 4 - nie dało się już zmienić wyboru. Póki co żadnych problemów. Polecam!

7.5.2016

Bardzo dobra relacja jakość cena. Markowy produkt o dobrych osiągach. Rzeczywisty zapis na poziomie ~20 MB/sek , odczyt ~42MB/sek ( czytnik USB 3.0 , na czytnikach USB 2.0 słabsze osiągi). W opakowaniu tylko karta pamięci.

6.9.2017

Karta siedzi w telefonie, bezpośrednio na nią nagrywane są filmy w Full HD bez problemów, szybki zapis i odczyt. Jak do tej pory nie miałem problemów z kartami od sandisk.

28.12.2015

Karta dostarczona z dnia na dzień. Wszystko ok. Zapisuje bezproblemowo filmiki o dużej rozdzielczości, również w slowmotion. Super zwiększyła pojemność mojego smartfona.

4.5.2016

Produkt fajny, ogólnie nie powala transferami jednakże używam karty jedynie w telefonie a tam nic nie przymula. Idealne dla użytkowników telefonów.
Warunki usługiPolityka prywatności