logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie SanDisk Ultra SDHC 32GB UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu SanDisk Ultra SDHC 32GB UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu SanDisk Ultra SDHC 32GB UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN) liczba opinii klientów wynosi 171, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 60, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediaexpert liczba opinii klientów wynosi 111, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

9.7.2019

Jak najbardziej polecam! Cena jak najbardziej adekwatna do jakości produktu- szybkość, klasa oraz pojemność na mega plus, widzę różnicę między tą kartą a jej poprzedniczką. Mogę zrobić więcej zdjęć gdy dzieje się coś niespodziewanego, dzięki wysokiej szybkości działania karty- co swoją drogą jest przydatne przy robieniu zdjęć seryjnych. Jak wiadomo, zdjęcia z lepszych sprzętów fotograficznych(lustrzanek) zajmują bardzo dużo miejsca.Dzięki pojemności 32GB mogę uchwycić wiele ciekawych kadrów- co też bardzo przydaje się przy fotografowaniu wszelkich imprez masowych, czy też zwykłych, rodzinnych chwil. Więcej zdjęć- więcej uśmiechów przy oglądaniu ich wspólnie z najbliższymi. :))
jeszcze

2.4.2019

Jestem zachwycona moją nowo nabytą kartą SD, którą kupiłam do lustrzanki. Fotografia zawsze była bliska mojemu sercu, ale aby uchwycone chwile mogły zostać ze mną na zawsze potrzebuję odpowiedniego nośnika. Moim nośnikiem została karta SanDisk 32 GB. Dzięki niej mogę zapisywać kilka tysięcy zdjęć bez zgrywania ich na komputer, ponieważ wiem, że na karcie są bezpieczne. Karta wizualnie sprawia wrażenie bardzo dobrej jakościowo oraz świetnie sprawdza się w mojej lustrzance jak i laptopie.Polecam wszystkim zakup tej karty! :)
jeszcze

24.1.2016

Porównywałem jakość i możliwości kart SDHC kilku producentów i ta wydała się najlepszym rozwiązaniem stosunku prędkości zapisu i odczytu do ceny (cena najniższa jaką udało mi się znaleźć na rynku i za którą kartę kupiłem - z odbiorem osobistym). Karta formatowana kilkakrotnie, nadpisywanie danych na istniejące nie sprawiało trudności w prędkości zapisu (testowana na aparacie Panasonic DMC-TZ60).

2.6.2019

Ta karta pamięci uratowała mi życie, ponieważ w niedzielę ze swoim zespołem miałam jechać na Mistrzostwa Polski Mażoretek. W sobotę po południu dostałam informację od fotografa mojego zespołu, że nie ma żadnej wolnej karty i że nie będzie mógł zrobić zdjęć na Mistrzostwach! I wtedy sytuację uratowało pobliskie Media Expert i dostępność karty z idealną potrzebną pamięcią!

6.1.2020

Karta pamięci SANDISK działa sprawnie i wydajnie. Jestem przede wszystkim zadowolony z szybkości zapisu danych i zdjęć. Używam ją w aparacie fotograficznym i działa rewelacyjnie. Odpowiada mi zarówno sprawność, jakość wykonania, opakowanie oraz - co najważniejsze - przystępna cena. Polecam.

7.12.2019

Bardzo szybka, porządna karta pamięci. Nadaje się do aparatów fotograficznych. W mojej lustrzance działa bez zarzutu, radzi sobie w trybie szybkich klatek. Nie zawiesza się. Mieści tysiące zdjęć. Cena śmiesznie niska. Polecam zakupić.

27.8.2016

Polecam kartę. Prędkość zapisu jak i odczytu jest jak dla mnie wystarczająca. Używam jej do cyfrówki Canona G5X i nie ma z nią żadnych problemów. Ze zdjęciami seryjnymi sobie radzi wyśmienicie ... gwarancja 2 lata, cóż trzeba więcej.

30.5.2019

Kartę do aparatu szybko potrzebowałam i w Media Expert ją odnalazłam! Pracownik podszedł, pomoc zaoferował i produkt podał. Ja po obsłudze i zakupie byłam uszczęśliwiona, a karta działa jak szalona :-).

3.7.2018

Świetna karta pamięci, która wystarczy na uwiecznienie wakacyjnych chwil. Dzięki szybkości przesyłania możemy pochwalić się rodzinie i znajomym profesjonalnymi nagraniami. Zdecydowanie jestem na TAK!!!

25.2.2016

Nie ma żadnego problemu z zapisywaniem filmów w jakości full HD, co do odczytu - również nie mam zastrzeżeń. Na kartę można nagrać ponad 2 godziny filmu w wysokiej jakości. Jestem zadowolona!
Warunki usługiPolityka prywatności