logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie SanDisk Ultra microSDHC 32GB UHS-I (SDSQUNC-032G-GN6MA). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu SanDisk Ultra microSDHC 32GB UHS-I (SDSQUNC-032G-GN6MA).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu SanDisk Ultra microSDHC 32GB UHS-I (SDSQUNC-032G-GN6MA) liczba opinii klientów wynosi 91, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 3, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 83, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediamarkt liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

21.11.2016

POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.

26.11.2016

Rewelacyjna karta! Bardzo szybka i za ludzkie pieniądze. Przed tą kartą jakoś przypadkiem nabyłem kartę Platineta niby też klasy10 ale była od tej duuuuuużo wolniejsza! Od dawna jestem zwolennikiem wszelkiej maści pamięci od sandiska i tylko raz się zawiodłem (ale to była karta z Biedronki, więc się nie dziwię ze zawiodła).

18.1.2017

Karta spełnia swoje zadanie, ale wciskanie kitu z prędkością odczytu to przegięcie pały. Czy nie można podawać rzeczywistej pojemności i prędkości urządzeń? Na prawdę muszą ściemniać?28,9 pojemnośćzapis 14 mbodczyt 18 mb (do 80 wg. producenta) Wszystko się zgadza. Nawet 1mb/s byłby zgodny z tym co podał producent.

17.9.2016

Karta pamięci renomowanej firmy daje bezpieczeństwo danych, a przy okazji, jak padnie to nie ma problemu z wymianą. Przerabiałem to z kartą 32 GB. Wymiana szybka i bez problemów. Poza tym produkt bez adaptera, ale tego walaja się liczne sztuki w szufladach.

20.3.2017

Karta porządna, szybka, bezawaryjna, i atrakcyjna cenowo. Działa bez zarzutu ok. 3 miesiące.To już moja trzecia karta pamięci tego producenta które używam w swoim sprzęcie elektronicznym.Jestem bardzo zadowolony, polecam.

22.10.2016

Używałem już kilku kart pamięci tego Producenta. Tym razem oprócz karty zyskuję w Androidzie mego smartfona od Google program wspierający lepsze i szersze wykorzystanie karty SanDisk firmy Western Digital.

21.3.2016

Znakomita do smartfonu, który nie obsługuje SDHX, z adapterem nada się też do aparatów fotograficznych.Szkoda, że SanDisk zrezygnował już z dołączania programu do odzyskiwania danych...

17.11.2015

Jak wszystkie karty tego producena oferuje najwyższą jakość wykonania, często można trafić na dobrą promocję sprzedaży - wtedy i cena jest rewelacyjna. Polecam ! Doskonała do smartonów.

4.2.2016

Karta pamięci o dużej pojemności i niskiej cenie. Karta klasy 10 chodzi szybko i bez problemów. Nadaje się do wielu sprzętów i doskonale radzi sobie w rejestratorze samochodowym.

10.7.2018

Karta używana w smartfonie Sony Xperia Z3 do przechowywania dużej ilości muzyki. Działa jak należy, brak problemów z wydajnością. Trochę wysoka cena, dlatego 4*
Warunki usługiPolityka prywatności