logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Silicon Power Armor A60 4TB (SP040TBPHDA60S3K). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Silicon Power Armor A60 4TB (SP040TBPHDA60S3K).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Silicon Power Armor A60 4TB (SP040TBPHDA60S3K) liczba opinii klientów wynosi 23, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie X-kom liczba opinii klientów wynosi 22, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

29.12.2020

Dysk wykonany naprawdę solidnie, wstrząsoodporna i szczelna obudowa jest wielkim plusem, a gumowe zabezpieczenie dookoła, zasłania i chroni przy okazji gniazdo USB przed zabrudzeniami, jak to najczęściej bywa przy transporcie w plecaku czy torbie, więc nie potrzeba już kupować dodatkowego etui. Dwa silikonowe paski umieszczone na dolnej części obudowy sprawiają, że dysk się nam nie ślizga po biurku czy stole i nie słychać tak wibrowania w nocy. Działa bezproblemowo, szybki transfer plików.Mocne 5/5 !
jeszcze

18.12.2019

Świetny dysk! Ładny, solidny. Nie próbowałam go zrzucać i polewać wodą, więc nie wiem jak z tym jest, ale nie zamierzam :) Kolorystyka bardzo ładna. Duży plus to przyczepiany kabelek wokół dysku, nie zgubi się. Prędkość przesyłu danych bardzo zadowalająca, teraz robienie kopii to przyjemność. A pojemność dysku 2TB - wystarczy na długo. Polecam!!

9.5.2021

Dysk sprawia wrażenie pancernego, szczególnie jego obudowa. Jest bardzo ciężki i duży jak na 2,5 cala. Posiada nietypowe złącze- kabel z obu stron ma duże wtyki USB. Transfery około 30-35 MB na sekundę, w zależności od plików. Dobry zakup dla kogoś kto musi nosić dużo danych przy sobie, a jednocześnie nie potrzebuje szybkości SSD.

10.5.2021

Dysk ma wszystko czego potrzebowałem, 1tb pamięci w zupełności wystarcza, prędkość odczytu i zapisu zawrotna nie jest ale również nie jest to dla mnie problem. Niektórzy narzekali na dziwne rozwiązanie portu USB, mnie to nie przeszkadza w żadnym stopniu.

30.5.2021

Całkiem fajny dysk. Obudowa z elementami antypoślizgowymi . Podłączenie do kompa bez problemu. Transfery: zapis i odczyt na tym samym poziomie do130 MB/s dla mnie wystarczający. Kupiłem za 169 zł. Na razie użytkuje sporadycznie, ale polecam.

6.10.2019

Mały, bardzo w porządku dysk z kablem, co jest dużym plusem, bo to rzeczy tak oczywiste, które jednak zawsze się gubią ? jeśli nie potrzebujesz czołgoodpornego dysku- bierz śmiało, chyba że potrzebujesz czegoś bardziej klasycznego z wyglądu.

24.10.2019

Jak po promce to pojemność niezła, szybkość za tą cenę ujdzie, wytrzymałość to się okaże takie rzeczy wychodzą z czasem, mocowanie kabla tragedia. Reasumując za tą cenę tyłka nie urywa ale jak ktoś musi nabyć to uważam zakup za opłacalny.

8.5.2021

Przede wszystkim dzięki serdeczne firmie x-kom za błyskawiczną wysyłkę (jak zwykle niezawodni). Dysk bardzo dobrze wykonany, estetyczny wygląd (rzecz gustu) ale co najważniejsze naprawdę jest szybki i odporny na upadki. Polecam.

20.10.2019

Bardzo solidny i ładnie wykonany produkt. Spełnia wszystkie moje oczekiwania . Jedną rzeczą która troszkę przeszkadza to mocowanie kabla Ale można się przyzwyczaić :) Polecam

21.5.2021

Na razie wszystko ok. U mnie w środku dysk Seagate chyba produkowany juz w technologii SMR więc dla kogoś może to być plus a dla kogoś innego minus.
Warunki usługiPolityka prywatności