logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Brushbaby Babysonic Pro Końcówki 18-36M 2Szt. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Brushbaby Babysonic Pro Końcówki 18-36M 2Szt.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Brushbaby Babysonic Pro Końcówki 18-36M 2Szt liczba opinii klientów wynosi 263, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 255, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 8, a średni wynik to 3.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

2.1.2021

Zakupy bez zarzutu, a same końcówki są miękkie, i dla dziecka gryzącego szczotkę starczają na max miesiąc, ale to standard, przy zwykłych szczotkach jest tak samo (choć na pewno z sonicznymi wychodzi mniej ekonomicznie). W zw. z brakiem szczoteczek 18-36 mc używamy tych dla dwulatka i jest jak najbardziej ok. Nie jest za duża.

14.3.2022

Wszystko fajnie poza 1 tematem, są dzieci, które mają tenedencję do gryzienia zwłaszcza do "wyjścia" ostatnich ząbków i niestety silikonowa/gumowa część pod spodem niczym nie zabezpieczona, a tym samym po przegryzieniu dostaje się tam woda i powoduje "zwarcie" przez co albo się uda włączyć, albo nie, lub odwrotnie (wyłączyć)

20.11.2020

Szczoteczka super wykonana, dzięki lampce można obejrzeć jamę ustną, jeśli oczywiście dziecko pozwoli ;-) niestety mimo wielu opinii od znajomych, że przekonała ich dzieci do mycia bez histerii nasz nadal nie pała miłością do mycia zębów. Jest zainteresowany, ale nie na tyle, żeby dać sobie wszystko wyszorować.

22.7.2020

Genialne - wspaniałe rozwiązanie dla maluszka aby jak najskuteczniej wyczyścić zęby. Około tygodnia zajęło nam przyzwyczajenie się do tego przedmiotu, także wzrokowo widzę teraz, że małe ząbki są czystsze. Myślę, ze to bardzo dobry produkt i ze spokojem serca polecam go innym rodzicom dla ich pociech.

4.4.2022

Wszystko jak zwykle ok. Wystarczy czytać opis, bo były 2 rodzaje szczoteczek. Różnią się mocowaniem. Różnica wielka nie jest, jednak BabySonic Pro będą pasować wyłącznie do szczoteczki z ząbkiem w podstawie. Do okrągłej nie podejdzie.

6.3.2020

Bardzo fajna szczoteczka soniczna z podświetleniem. Zachęca dzieci do mycia zębów. Niestety zmieniło się mocowanie końcówki szczoteczki w porównaniu do poprzedniego modelu. Wiec nowe końcówki nie pasuja do poprzedniego modelu.

4.6.2021

Główka świeci i wibruje. Nie jest to efekt jak w szczoteczkach dla dorosłych, ale dla dziecka wystarczający, zachęca do mycia zębów. Timer wibruje co 30 sekund, łącznie 4 razy, świecenie ułatwia podgląd w małej paszczy.

16.8.2019

Córeczka ma roczek, na początku bała się szczoteczki ale szybko przekonała się do masażu dziąseł rosnących ząbków. Teraz nalega aby myć zęby przed i po kąpieli :) Każe sobie włączać szczoteczkę i sama myje ząbki :)

12.3.2021

Bardzo ładna szczoteczka. Córka (11 miesięcy) od razu ją polubiła i chętnie używa. Szkoda, ze jest na baterie, a nie ładowana indukcyjnie, bo można by było używać jej podczas kąpieli. Poza tym jest super, polecam

8.2.2020

Bardzo delikante pulsowanie. Córka bardzo lubi myć nią zęby. Podświetlenie nie dość że podoba się dziecku to jeszcze dzięki niemu można oglądać wszystko w buzi, widać wychodzące zęby, ranki itd. Super sprawa
Warunki usługiPolityka prywatności