logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie CANPOL BABIES PATYCZKI HIGIENICZNE 200 SZT (3/114). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu CANPOL BABIES PATYCZKI HIGIENICZNE 200 SZT (3/114).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu CANPOL BABIES PATYCZKI HIGIENICZNE 200 SZT (3/114) liczba opinii klientów wynosi 112, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 112, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

26.9.2009

Polecam te patyczki. Są niedrogie i jest ich dużo w opakowaniu, które swoją drogą jest wygodne i trwałe. Dzięki temu, że jest przezroczyste, szybko można sprawdzić, czy trzeba już dokupić nowe. Patyki są porządnie wykonane, znajduje się na końcach odpowiednia ilość waty. Wata nie jest wystrzępiona i nie strzępi się podczas użytkowania, jest miękka. Tak duże opakowanie wystarcza na bardzo długo. Polecam także do zmywania nimi lakieru do paznokci.

12.11.2009

Dla mnie te patyczki to bardzo fajna rzecz. Idealnie nadają się dla małych dzieci. Mają odpowiedni kształt i rozmiar dzięki czemu szybko i bez problemów wyczyścimy uszy maluszkowi. Bardzo fajne opakowanie, estetyczne, nie rozsypują się patyczki i nie wysypują tak jak z typowego woreczka. Pudełeczko zawsze potem można wykorzystać do czegoś innego, cena korzystna

7.8.2009

Miałam kiedyś takie opakowanie patyczków kosmetycznych i byłam z nich zadowolona. Są wyjątkowo miękkie, więc nadają się też dla niemowląt i dzieci. Dobrze usuwały brud z trudno dostępnych miejsc, a także z łatwością pozbywałam się z ich pomocą resztek makijażu. Patyczki znajdują się w poręcznym, zamykanym opakowaniu, co ułatwia utrzymanie ich w czystości.

27.9.2009

Patyczki dostępne w dużym,ekonomicznym opakowaniu,jest ich aż dwieście,bardzo wydajne,starczają naprawdę na długo.Nadają się nawet do pielęgnacji dzieci,wykonane z delikatnej waty.Patyczki zapakowane są w wygodne pudełeczko.Przydatne w codziennych czynnościach pielęgnacyjnych takich jak czyszczenie uszu,czy nosa.Przydatne do pielęgnacji pępka noworodka.

23.10.2009

Patyczki higieniczne Canpol dobre są dla dorosłych jak i najmłodszych. Niezbędne w pielęgnacji niemowlaka. Ja je zawsze muszę mieć pod ręką do poprawiania makijażu, czy higieny uszu. Te patyczki są miękkie i delikatne. Waciki nałożone na nich nie rozdwajają się w porównaniu z wieloma innymi patyczkami. Duże, wydajne i niedrogie opakowanie. Polecam.

26.12.2009

Bardzo precyzyjnie wykonane patyczki higieniczne, z przeznaczeniem dla noworodków i małych dzieci.Dzięki delikatnej wacie, pozwolą szybko i skutecznie oczyścić uszy dziecka.Patyczki są bardzo sprężyste, co ułatwia użycie, delikatna wata, nie spada z patyczka.Dzięki szczelnemu pudełku, patyczki są zawsze czyste i łatwo je przechowywać.Polecam.

11.11.2009

Uniwersalne patyczki do uszu dla dzieci i dorosłych. Wata jest zawinięta bardzo starannie, nie rozwija się i nie spada. Świetnie oczyszczają uszka małych dzieci, po za tym nie musimy się obawiać, że włożymy go za daleko i skrzywdzimy maleństwo. Cena jest niska a patyczków aż 200 szt, do tego w wygodnym opakowaniu. Polecam.

31.1.2010

Moim zdaniem są to bardzo dobre patyczki higieniczne. Przede wszystkim cechuje je dobra jakość i patyczki są wygodne w codziennej pielęgnacji, a także bardzo bezpieczne dla dziecka. Nie podrażniają okolic uszu i się nie rozwarstwiają. Dobra ilość sztuk w bardzo korzystnej cenie oraz wygodne i poręczne opakowanie.

31.1.2010

Patyczki do jednorazowego użytku, wspaniale czyszczą zarówno uszka jak i nos dziecka. Trzeba jednak uważać by ich za głęboko nie wsadzić, bo można coś dziecku uszkodzić. Są wykonane z miękkiego materiału, wata dobrze się na nich trzyma, nie ma niebezpieczeństwa że zostanie w uszkach u dziecka. Polecam.

30.12.2009

Patyczki są bardzo mięciutkie i miłe w dotyku. Wacik jest solidnie umocowany na patyczku, dzięki czemu nie ma mowy o zadrapaniach ostrym zakończeniem. Patyczki są bezpieczne dla dziecka, jednak trzeba ich używać ostrożnie. Mają wygodne w użytkowaniu opakowanie. Są niedrogie. Serdecznie polecam.
Warunki usługiPolityka prywatności