logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie CANPOL BABIES PATYCZKI HIGIENICZNE DLA NIEMOWLĄT 56 SZT (3/111). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu CANPOL BABIES PATYCZKI HIGIENICZNE DLA NIEMOWLĄT 56 SZT (3/111).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu CANPOL BABIES PATYCZKI HIGIENICZNE DLA NIEMOWLĄT 56 SZT (3/111) liczba opinii klientów wynosi 242, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 47, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 195, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

5.9.2009

Canpol Babies Patyczki higieniczne dla niemowląt 56 szt Patyczki są idealne kiedy boimy się żeby nie zrobić dzidzi krzywdy za głębokim wsadzeniem patyczka do uszu. Są tak wyprofilowane że jest to naprawdę bezpieczny sposób czyszczenia dzięki wyprofilowanemu kształtowi. Nadają się tez dla starszych dzieci które same już czyszcza sobie uszka. Idealne dla całej rodziny. Wata na patyczkach jest idealnie zbita więc nie zastaje w uszach i się nie rozszczepia.

4.11.2009

Polecam wam patyczki dla niemowląt firmy Canpol Babies. Nie są drogie - warte swojej ceny. Dbanie o uszki u niemowląt i małych dzieci jest bardzo ważne a te patyczki pozwalają na ich czyszczenie bez obawy,że przebijemy bębenek w uszku. Patyczki mają w sobie ogranicznik dzięki , któremu za głęboko patyczek do uszka nie wejdzie. Polecam je jako niezbędnik młodych rodziców. Używam ich do mycia uszek moich małych córeczek.

23.2.2010

Te patyczki higieniczne są bardzo bezpieczne. Dzięki odpowiedniemu kształtowi wacika nie włożymy ich zbyt głęboko do małżowiny usznej. Patyczki są bardzo mięciutkie. Waciki nie rozrywają się, dlatego nie ma mowy o zadrapaniu ostrym brzegiem patyczka. Patyczki doskonale nadają się nie tylko dla niemowląt. Dzięki plastikowemu opakowaniu ich przechowywanie jest bardzo wygodne. Naprawdę warto kupić!

14.10.2009

Patyczki higieniczne dla niemowląt Canpol Babies powinna mieć każda mama.Niezastąpione do codziennej pielęgnacji dziecka.Wielki plus za ograniczniki ,dzięki którym nie musimy się martwić czy patyczek nie wszedł za daleko i czy nie zrobiliśmy dziecku krzywdy.Są bezpieczne i łatwe w użyciu.Wysoka jakość,wata nie spada z patyczka co zdarza się w tańszych produktach.Są tanie,szczerze polecam.

9.10.2009

Produkt który powinna mieć każda mama. Dzięki wypustce na patyczku użycie jego jest o wiele bezpieczniejsze. Nie ma możliwości głębszego wsadzenia do uszka. Są delikatne i bardzo mocne. Nie pozostawiają kłaczków nawet jak są mokre. Rewelacyjnie sprawdziły mi się do przemywania pępuszka dziecka. Patyczek jest też dość mocny i dzięki temu tak szybko się nie wygina nawet jak użyjemy siły.

22.11.2009

Patyczki higieniczne firmy Canpol Babies to najlepsze patyczki dla niemowląt jaki znam.Jak mój synek był mały patyczki te używałam codziennie do czyszczenia uszów i noska.Najlepsze w tycz patychkach jest to że mają specjalny kształt który zabezpiecza przed zbyt głębokim złożemiu do nosa lub ucha. Patyczki te są wykonane z bawełny i są bardzo delikatne.

18.11.2009

Patyczki higieniczne Canpol Babies polecam każdej młodej mamie, szczególnie mamie po raz pierwszy. Naprawdę pozwolą bezstresowo i efektywnie wyczyścić uszka, nosek maluszka, bez obawy, że włoży się patyczek za głęboko. Są delikatne i wytrzymałe, nie snuja się. Jednak wydaję mi się, że cena jest trochę za wysoka, ale i tak warte polecenia.

13.8.2009

Patyczki używam od ponad roku i są niezastąpione.Doskonałe dla dziecka od pierwszych dni życia.Wykonane są z bawełny.Mają specjalny kształt który zabezpiecza by zbyt głęboko nie czyścić uszu dziecka.Wacik który znajduje się na patyczku nie spada.Polecam wszystkim mamą dbającym o swoje pociechy.Cena jest niska.Patyczki starczają na długo.

29.8.2009

Takie patyczki nie tylko używałam dla dziecka ale i dal siebie. Świetnie czyści się nimi uszy, wata nie rozłazi się i nie zostaje w uszach. Patyczki nie są całe cienkie, tylko zwężają się w stronę końcówki, i dzięki temu powierzchnia czyszczenia jest większa i wygodniejsza. Mi się nimi dobrze, wygodnie i dokładnie czyściło. Polecam!

19.8.2009

Nie mamy jeszcze dzieci, ale możemy z pewnością polecić ten produkt. Niezastąpiony w łazience młodych rodziców. Pozwala na delikatne oczyszczenie uszu albo nosa małego dziecka. Bardzo ważny jest kształt, który pozwala na bezpieczną higiene małego dziecka. Cena jest dość przystępna, ale opakowanie mało wydajne. Polecam!
Warunki usługiPolityka prywatności