logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Caputo Nuvola mąka włoska pizza 1kg. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Caputo Nuvola mąka włoska pizza 1kg.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Caputo Nuvola mąka włoska pizza 1kg liczba opinii klientów wynosi 55, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 53, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

5.11.2021

Robię pizze od wielu lat i jeśli chodzi o młyn Caputo nigdy mnie nie zawiódł, ta mąka w szczególności! Pizza wychodzi cudowna nawet w nieprofesjonalnych piecach przy rozsądnych czasach dojrzewania (24h-72h) można uzyskać równomierne wypieczenie i powietrze w brzegach. Kulki na tej mące zachowują sprężystość i siłę, nie rozlewają się nawet przy długim leżakowaniu w temperaturze pokojowej (7-8h) bez potrzeby ich przewijania. Polecam każdemu kto chce robić profesjonalne i pyszne placki :)

16.8.2021

W stosunku do mąk z rodzimego rynku, nawet dedykowanych do pizzy, robi OGROMNĄ różnicę. Wysoka zawartość białka ma kluczowe znaczenie dla siły ciasta. Oczywiście sama mąka nie zrobi roboty bez sprawnych rąk i dobrego przepisu, ale w dobrych rękach pizza wchodzi na zupełnie inny poziom.

20.12.2021

Wcześniej nie używałem mąki Caputo, ta faktycznie pozwala na trwałą i potężną siatkę glutenową- gwarantowane napompowane brzegi pizzy, które są chrupkie z zewnątrz i delikatne w środku. Produkt włoski, wysokiej jakości. Opakowanie porządnie zamknięte.

28.5.2022

Świetna mąka na pizzę, próbowałem wielu ale ta daje jak dotąd najlepsze wyniki. Rocznicy w smaku ciasta nie czuje w stosunku do innych mąk ale bardzo dobrze łapie powietrze. Pizza wychodzi bardzo napowietrzona, prawie jak neapolitańska. Polecam

15.12.2020

Rewelacyjna mąką na napoletanę. Pizza jest pyszna, napowietrzona, można stosować hydro 70% i daje radę. Przy wyższym hydro polecam Caputo Cuoco, która świetnie pije wodę i ciasto może długo leżakować.

23.2.2022

Jako podsypka do pizzy doskonała, bardzo dobrze się na niej pracuje, trudno ją zapalić. Mały minus - ma żółty kolor i zmienia to lekko efekt pizzy.

12.6.2021

Zdecydowanie polecam! Ciasto z tej mąki łatwiej się wyrabia, a w trakcie pieczenia równomiernie nabiera objętości. Pizza wychodzi bardzo lekka.

25.9.2021

Nieporównywalnie lepsza niż każda mąka do pizzy z marketu. Mimo, że specjalnie się nie przykładam do ciasta, zawsze wychodzi bdb.

20.5.2022

Przy odpowiednim użyciu pizza wychodzi fenomenalna. Mąka pięknie chłonie wodę, potrzebuje długich czasów. POLECAM

24.5.2022

Wspaniała maka! Ciasto wychodzi bardzo lekkie i chrupiące na brzegach pizzy. Lepszej do tej pory nie miałam!!!!!

15.5.2022

Wyjątkowa elastyczność ciasta. Ciasto lekko żółtawe ale bardzo fajnie wyrasta. Jednak cena ciut za wysoka.

1.8.2021

Najlepsza mąka do Napolitany. Zapewnia najlepsze napowietrzenie ciasta i pozwala na wysokie nawodnienie.

2.9.2021

Genialna mąka, pizza wyszła rewelacyjna! Z pewnością będzie to mój numer 1 jeśli chodzi o mąki na pizzę.

5.8.2022

Jedna z moich ulubionych mąk do pizzy, nie pierwszy i nie ostatni zakup.

9.2.2022

Jeśli ciasto na pizze ma być puszyste o tylko z tej mąki.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności