logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Molino Caputo Caputo Mąka Cuoco Idealna Do Wypieku Pizzy 1kg. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Molino Caputo Caputo Mąka Cuoco Idealna Do Wypieku Pizzy 1kg.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Molino Caputo Caputo Mąka Cuoco Idealna Do Wypieku Pizzy 1kg liczba opinii klientów wynosi 98, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 95, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

20.12.2021

Wcześniej nie używałem mąki Caputo, ta faktycznie pozwala na trwałą i potężną siatkę glutenową- gwarantowane napompowane brzegi pizzy, które są chrupkie z zewnątrz i delikatne w środku. Produkt włoski, wysokiej jakości. Opakowanie porządnie zamknięte.

7.10.2021

Jedna z lepszych mąk Caputo i w ogóle mąk typu 00. Ciasto wychodzi zawsze świetnie, dobrze fermentuje w każdej temperaturze. Pizza najsmaczniejsza wychodzi z ciasta fermentowanego na zimno przez dobę-dwie.

8.8.2021

Mąka po nocnym rośnięciu bardzo zwarta i elastyczna. Bardzo dobrze wyrabia się spod pod pizze. Pizza z dna piekarnika wyszła pyszna. Szybko rośnie, mocna mąka

5.7.2021

O! To jest mąka! Jakość - wyśmienita! Tutaj, te wszelkie mąki (polskie) - to w większości "gluty" w porównaniu do włoskiej. Niestety - taka prawda....

15.3.2021

G E N I A L N A - to co mi wyszło tej mąki to cudo i miód dla podniebienia, niesamoita elastyczność i wytrawny smak - teraz już tylko ta

7.12.2020

Znakomita - na przykład na domowe, dłużej wyrastające bułki - czy to sama, czy z domieszką mąki pszennej chlebowej, orkiszowej itd.

28.8.2021

Ciasto na pizzę wychodzi wzorowo. Doskonała ciągliwość ciasta. To jest przepaść pomiędzy tą mąką, a popularnymi marketowymi "00".

24.6.2022

Rewelacyjna mąka, najlepsza jakiej można użyć do domowego wypieku pizzy. Nie bez powodu używają jej restauracje na całym świecie!

15.12.2021

Jedna z lepszych, brzegi rosną ciut lepiej niż na caputo classic, czy warte dopłaty? Na testa tak, a potem już wg. Uznania.

30.6.2022

Aktualnie najlepsza maka do pizza ze wszystkich jakich uzywalem, a testowalem wielu producentow z roznych krajow Europy

4.5.2021

Najlepsza mąka do pizzy neapolitańskiej, jakiej miałem okazję używać. Ciasto jest mocno napowietrzone i lekkie.

14.4.2021

Spodziewałam się lepszej pizzy z tej maki a tymczasem wyszła taka jak zawsze . Może to wina pi

9.3.2022

Super mąka, świetnie się z nią pracuje. Polecam dla średnio zaawansowanych w robieniu pizzy.

1.10.2020

Rewelacyjna mąka. Ciasto po nawet niewielkim wyrobieniu ciągnie się jak guma. Super pizza !

29.1.2021

bardzo dobra pizza lub bułki na śniadanie! Kto co woli, mąka dobrej jakości, polecam.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności