logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie LOVI SMOCZEK SILIKONOWY DYNAMICZNY 0-3M 2 SZT NIGHT&DAY BOY (22/809BOY). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu LOVI SMOCZEK SILIKONOWY DYNAMICZNY 0-3M 2 SZT NIGHT&DAY BOY (22/809BOY).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu LOVI SMOCZEK SILIKONOWY DYNAMICZNY 0-3M 2 SZT NIGHT&DAY BOY (22/809BOY) liczba opinii klientów wynosi 42, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 42, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

4.10.2017

Smoczki idealnie wyprofilowane, pasują do małej buźki niemowlęcia, dziecko z łatwością przystosowuje się do smoczka. Dodatkowym plusem jest świecący w nocy jeden ze smoczków. Każda nurkująca w poszukiwaniu mama doceni ten atut :)

27.4.2016

Doskonałe smoczki! Faktycznie uspokajają maluszka i nie zaburzają odruchu ssania. Poręczne etui zapobiega zabrudzeniom. Uchwyt świeci w ciemności, przez co łatwo znaleźć smoczek w ciemnym pomieszczeniu :)

5.10.2014

Mojemu pierwszemu dziecku pasowały te smoczki, dlatego zamówiłam dla drugiego. Szkoda, że w tej aptece nie można wybrać koloru - dostałam niebieskie, a będziemy mieli dziewczynkę.

27.12.2018

Ładny design, dziecku pasuje kształt smoczka, dodatkowa osłonka na smoczek chroniaca przed zabrudzeniem dzięki czemu można schować smoczek do kieszeni, łatwo się zakłada osłonkę

11.12.2017

Polecam! Smoczki ulubione przez córkę, wyposażone w wygodne osłonki ułatwiające przechowywanie. Świecą w ciemności krótko po naświetleniu, ale to jedyny minus.

28.7.2015

Zakup dla dziecka. Wcześniej kupowałam produkty Awent. Trudno wybrać w gamie produktów. Sugerowałam się ceną. Czy przypadnie do gustu, nie mam pojęcia .

19.3.2018

Polecam smoczki. Przepiękne wzory. Bardzo dobra jakość materiału. Maluch uwielbia je. Dodatkowo w nocy łatwo można znaleźć skoczek gdyż świeci.

18.7.2019

Dla nas najlepsze pierwsza córka tylko te smoczki chciała wszystkie inne były odrzucane więc przy drugiej wybór od razu padł właśnie na Lovi.

24.1.2018

smoczek sprawdza sie super u nas nie zaburzyl zadnych odruchów ssania. jedna czesc smoczka swieci w ciemnosci co jest dodatkowa zaleta w nocy

7.11.2013

Moja córka nie chce innych smoczków jak te z Lovi, niestety te night&day bardzo słabo świecą a miały mi pomoc. Ale i tak polecam smoki z Lovi
Warunki usługiPolityka prywatności