logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Duxo WEBCAMX13. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Duxo WEBCAMX13.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Duxo WEBCAMX13 liczba opinii klientów wynosi 120, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 3, a średnia ocena to 4.2.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 59, a średni wynik to 3.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 54, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

4.12.2020

Full Hd to to nie jest, nie też ma nawet 720p a jedynie 640x480, ale za tą cenę nie ma co narzekać, nic lepszego raczej się nie dostanie. Obraz ok, mały kąt widzenia, wskazane trzymać trochę dalej niż na monitorze lub matrycy laptopa, zdecydowanie za krótki kabel.

30.3.2021

Całkiem dobra jakość i wykonanie, niestety na komputerze dziecka kamerka potrafi się wyłączyc w trakcie lekcji i nie można jej ponownie wykryć bez odłączenia i podłączenia kabla., co jest uciązliwe w czasie lekcji.

11.1.2022

Jak na swoją cenę, dobry produkt i warty uwagi, jeżeli ktoś nie potrzebuje super jakości video. Do codziennych video meetingów bardzo dobrze się nadaje

1.10.2021

Do rozmów na zoomie/google meets w zupełności wystarcza. Balans bieli wpada trochę za bardzo w cyjany ale nie oczekuję cudów w tej cenie.

13.6.2021

Niedroga i bardzo dobra kamerka, w zasadzie nie mam nic złego do powiedzenia. W 100% spełnia swoją funkcję i działa rewelacyjnie.

21.4.2021

Całkiem dobra, małe problemy z połączeniem ją z komputerem i kabel trochę krótki ale za tą cenę jakość całkiem dobra.

7.12.2020

Podłączenie bez problemu, naklejka: rozdzielczość 720, (1080 interpolowana), obraz poprawny, szybka delikatna

8.4.2021

Bezproblemowa robi to co ma robić. Nabyłem dwie dla moich dzieciaków - zero zgłaszanych problemów

16.1.2021

Całkiem spoko, nie narzekam, mikrofon działa słabo, obraz bez rewelacji, ale adekwatny do ceny

20.9.2021

sprawdziła się przy nauce zdalnej. Wychowawczyni stwierdziła że obraz jest wręcz idealny :)

19.11.2020

Działa prawidłowo, jakość dobra. Dźwięk wyraźny. Plastik nie jest tandetny. Polecam.

27.1.2021

Jak dla mnie wystarczająca jakość obrazu i fonii podczas częstych wideokonferencji

18.7.2021

Przedmiot zgodny z opisem. Kamerka świetnie sprawdzila się przy zdalnym nauczaniu

4.6.2021

Za tą cenę spełnia swoje zadanie. Właściwie bezproblemowa instalacja. OK.

12.6.2022

Obraz jest lekko krzywy, ale w tej cenie nic lepszego nie dostaniecie

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności