logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Logitech K120 (920-002524). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Logitech K120 (920-002524).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Logitech K120 (920-002524) liczba opinii klientów wynosi 396, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 396, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

22.4.2021

To nie pierwsza K120, którą kupuję - ten produkt towarzyszy mi od lat. Przytłumione kliknięcie, wygodny rozmiar klawiszy, wytrzymałość - jeden z egzemplarzy mam już ładne kilka lat i ani napisy się nie zatarły, ani nie miałem mechanicznych problemów z klawiaturą; K120 bardzo wolno się starzeją. Jeśli ktoś potrzebuje cuda-wianki, żeby klawiatura witała go uśmiechem i melodyjką, niech płaci te setki złotych - według mnie, jest to najlepszy wybór nie tylko ze względu na prostotę, lecz także stosunek jakość/cena.Po-le-cam.
jeszcze

23.2.2020

Za tą cenę to super wybór , to już druga taka u mnie , poprzednią miałem około 4 lat lecz córka zalała sokiem i nawet po tym działała lecz cała sie kleiła i klawisze z tego powodu cieżko chodziły więc wrzuciłem klawisze do zmywarki i beret , spacja i inne długie klawisze sie pogieły podczas suszenia z tad potrzeba zakupu nowej ale na pewno po służy długo , na prawdę warto.

15.11.2021

Nieśmiertelna klawiatura. Tania, solidna, długowieczna, nie do zaorania, chyba żeby wylać coś na nią. Ja takie trzy zalałem na przełomie 10-12 lat, więc kupiłem teraz czwartą i nigdy innej nie kupię dopóty, dopóki będą ten model produkować. Z czystym sumieniem polecam każdemu. Zarówno do biura, jak i do grania.

24.6.2020

To już kolejny - czwarty - model u nas w biurze. Każdy zadowolony. Jedynie chyba nie określiłbym jej jako cichej, chociaż głośna tez nie jest. Raczej w środki skali głośności. Jednak za tą cenę produkt wysokiej jakości - żadne budżetowe klawiatury podrzędnych producentów nie mogą obok niej stanąć.

19.5.2020

Podoba mi się wygląd tej klawiatury jako całość. Do materiału będę musiał się przyzwyczaić. Wcześniej miałem logitecha z gładkiego plastiku a ten gładki nie jest. Litery, cyfry i znaki na przyciskach są naklejane, co dodaje klawiaturze bylejakości i skojarzenia z tandetnością.

18.5.2021

Wydaje się trochę głośniejsza niż ten sam model sprzed paru (10?) lat, ale spoko. Też mi trochę brakuje dużego klawisza Enter przy klawiaturze literowej. Teraz jest tylko wąski, jak Shift, a w poprzedniej K120 był duży, w kształcie buta :), łatwiej było trafić.

7.4.2021

Normalna standardowa klawiatura, wszystko poprawnie. Jedynie z czym trudno się zgodzić to że jest cicha - to już delikatnie jest naginanie rzeczywistości, klika normalnie, może nie tak głośno jak mechaniczna ale płaska membranowa na pewno jest bardziej cicha.

6.11.2019

Za te pieniądze nie jest źle. Na dłuższą metę męczące pisanie. Układ OK, czcionka na 4, naklejki w bocznym oświetleniu słabo widoczne. Najsłabiej opór klawiszy, ale można się przyzwyczaić. Nie leży dobrze na podłożu. W tej cenie jednak to standard.

20.11.2019

Klawiatura działa prawidłowo, ale pracuje standardowo głośno. Myślałem że bedzie pracowała tak cicho jak moja stara (niestety wymagajaca ładowania) klawiatura. Ta tu kupiona niestety pracuje głośniej.

14.11.2020

Przyznam, że wolałem poprzedniczkę tego modelu, czyli DeLuxe 250. Niestety o takim układzie już nie jest dostępna. Ta ma płytszy i mniej wyczuwalny skok. Na szczęście układ klawiszy jest identyczny.
Warunki usługiPolityka prywatności