logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Spc Gear GK630 Tkl Rgb Kailh Blue (SPG056). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Spc Gear GK630 Tkl Rgb Kailh Blue (SPG056).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Spc Gear GK630 Tkl Rgb Kailh Blue (SPG056) liczba opinii klientów wynosi 211, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 3, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 60, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 148, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

12.11.2020

Szczerze klawiatura godna polecenia.Świetnie się na niej pisze jak i gra. Dla mnie, przejście z klawiatury membranowej na mechaniczną to poprostu nowy poziom który jest nieporównywalny z tym z membranowej klawiatury (tylko moja opinia i moje odczucia). Wszystkie klawisze świetnie się kilkają i można ustawić n-key rollover lub 6 przycisków na raz. Jeśli lubisz głośne kliknięcie z charakterystycznym "click" to będzie świetny wybór dla ciebie. Podświetlenie klawiatury jest bardzo dobre a kolory są soczyste i ładnie się prezentują, mamy 18 trybów podświetlenia i tryb w którym można ustawić każdy klawisz jak nam się podoba. Kabel od klawiatury jest odpinany więc można łatwo ją schować lub zabrać gdziekolwiek chcemy.Mamy do wyboru 2 stopnie regulacji nóżek małe takie jak w każdej klawiaturze lub duże. Pod spodem klawiatury mamy narzędzie do wyjmowania klawiszy więc zawsze możemy je mieć pod ręką. Klawiatura jest masywna i wykonana z dobrego materiału więc nie ma szans, aby podczas użytkowania się przesunęła. Zajmuje mało miejsca ponieważ jest w wersji tkl i nie mamy tu zbędnych obramowań czy klawiatury numerycznej co dla niektórych może być plusem. No i przede wszystkim jest to klawiatura w dobrym budżecie i za taką cenę otrzymujemy świetny produkt którego srednecznie każdemu mogę polecić. Dla mnie klawiatura sprawuje się świetnie i nie widzę żadnych wad chociaż pewnie jakieś małe mogłyby się znaleźć, ale to dlatego że każdy ma inny gust i niekoniecznie musi mu się podobać.
jeszcze

27.2.2021

Kolejny produkt od SPC w moich rękach, który zaskakuje stosunkiem ceny do jakości. Bardzo ładne podświetlenie klawiszy, które można w łatwy sposób dostosować do swoich upodobań zarówno z poziomu samej klawiatury jak i w oprogramowaniu. Przełączniki niebieskie są dość głośne i polecić je mogę osobom które nie przejmują się hałasem, a lubią słyszalny oraz wyczuwalny klik klawiszy. Na plus zasługuje także kabel, który w razie uszkodzenia można w bardzo łatwy sposób wymienić, ponieważ jest on odczepiany. Jedyna wada do jakiej mogę się doczepić to mała kropka na klawiszu "O", lecz jest to na tyle mało widoczna wada że nie ma dużego wpływu na wygląd. Polecam tą klawiaturę osobom które szukają taniej,a zarazem dobrej klawiatury mechanicznej.
jeszcze

24.8.2022

Klawiatura oferuje bardzo dobry stosunek do ceny. W cenie ok. 220 zł otrzymujemy klawiature rgb z mechanicznymi switchami, metalowym topem i polling rate na poziomie 1000hz. W zasadzie byłbym mega zadowolony z tej klawiatury gdyby nie 2 rzeczy. Po pierwsze farba na topie jest kiepskiej jakości i zaczęła odchodzić. Nie ma to co prawda wpływu na działanie ale wygląda mega nieestetycznie. Po drugie nóżki - są zrobione z tandetnego plastiku i jedna już się złamała a druga ma białe ślady zmęczeniowe więc też niedługo strzeli. Gdyby nie te nóżki to na farbe bym przymknął oko, bo klawiatura naprawdę spisuje się świetnie i nowa jest wykonana lepiej i solidniej od Logitech G PRO

27.8.2021

Klawiatura jako produkt jest po prostu cudowna. Czuć od pierwszych chwil, że mamy do czynienia z produktem wysokiej klasy. Niestety wszystko psuje niedopracowane oprogramowanie z mnóstwem błędów. Przykładowo skróty fn+1...9 nie działają wcale. Nie da się ustawić kilku customowych konfiguracji jak to pisze w instrukcji. Funkcja n-key działa na odwrót, kiedy jest wyłączona wtedy działa, nie działa kiedy jest włączona. Byłoby 5 gwiazdek gdyby nie ten tragiczny soft. Mam nadzieje, że producent szybko to poprawi.

23.11.2020

Jedyna wada tej klawiatury to ledy. Biały kolor w którym bywają przebarwienia na różowy czy niebieski, oraz odświeżanie gdyż da się odczuć lekkie migotanie. Z plusów to solidna i ciężka podstawa dzięki czemu klawiatura stoi solidnie, ergonomiczny rozkłada klawiszy, trzcionka czytelna, a na sam koniec wisienka na torcie to niebieskie przełączniki które mają przyjemny klik i wyczuwalny moment aktywacji. Idealnie wyceniona i godna polecenia dla osób szukających czegoś w tym budżecie.

21.11.2020

Wykonanie w porządku, wrażenia z pisania są niesamowite. Jeżeli ktoś dużo pisze i nie przeszkadza mu charakterystyczny klik, to niebieskie przełączniki są dla niego. Niestety klawiatura oferuje nierównomierne podświetlenie w przypadku niektórych kolorów i ich konfiguracji. Na minus zaliczyłbym też wyłączenie przez producenta po aktualizacji klawiatury możliwości konfigurowania i wybierania z poziomu klawiatury profili zdefiniowanych przez użytkownika.

5.4.2022

Do wykonania klawiatury nie mam zastrzeżeń. Wszystko działa i klika tak jak powinno. Jedyne do czego. można się przyczepić to głośność klawiatury. Nie polecam jej osobą które mieszkają w parę osób np. w jednym pokoju. Poza tym klawiatura jest naprawdę świetna i polecam ją wszystkim, którzy chcą zacząć swoją przygodę z klawiaturami mechanicznymi.

5.4.2022

Świetna klawiatura. To imój kolejny produkt od SPC Gear i po raz kolejny się nie zawiodłem. Jeśli ktoś się zastanawia się nad przełącznikami to te blue mają moim zdaniem świetną kulturę pracy, ale są bardzo głośne. Grając w Wiedźmina 3 klik jest tak słyszalny, że psuje cały klimat w grze i ostatecznie przesiadłem się na czerwone.

27.11.2020

Przesiadłem się z czerwonych switch'y na niebieskie właśnie na tej klawiaturze, klick na niej jest fajny i przyjemny, ale i o wiele głośniejszy :Dogólnie polecam - dobre wykonanie, wiele przydatnych skrótów klawiszowych jak i przyjemne podświetlenie gdzie każdy znajdzie dla siebie swoją kobinacje

2.12.2020

Klawiatura bardzo dobra lecz nie pozbawiona wad. Na niektórych kolorach podświetlenia niektóre klawisze oddają kolor lepiej a inne gorzej. Po pobawieniu się kolorami w programie do klawiatury doszedłem do wniosku, że najprawdopodobniej jest to wina oprogramowania.

24.11.2020

Pierwsze co mnie urzekło, to śliczny wygląd. A jak zacząłem się bawić rodzajami podświetlenia, to jeeeej coś pięknego! :))Kolejna rzecz, to waga samej klawiatury :DOd razu czuć w ręku tego byczka.Jestem mega zadowolony!Polecam!

20.11.2020

jak dla mnie jest to świetna okazja ponieważ za taką cenę dostajemy podświetlanie rgb, wiele funkcji klawiszowych i zbędne klawisze numeryczne są wyeliminowane ale jedną wadą którą zauważyłem jest leciutki odgłos sprężyny.

6.12.2020

Mam klawiaturę ponad 2 tygodnie i żadnych wad nie zauważyłem.Sprawuje się tak jak oczekiwałem. Proporcja ceny do jakości jest świetnie zachowana. Wszystkie pogłoski na temat wadliwej klawiatury to bujdy na resorach.

21.6.2021

Bardzo fajna klawiatura warta swojej ceny , spc robi to samo co inne firmy lecz nie daje jakichś kosmicznych cen bardzo polecam osobom na codzien korzystających z klawiatury membranowej naprawdę niebo a ziemia

25.5.2021

Mam nadzieję, że wytrzyma "mojego gracza", mimo dużej ceny to i tak taniej niż wymiana klawiatury w laptopie za 6 koła, któremu po 9 miesiącach zaczęły wypadać klawisze (z tego powodu nie polecam Acerów).

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności