logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Adler AD 5032. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Adler AD 5032.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Adler AD 5032 liczba opinii klientów wynosi 437, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 427, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Komputronik liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

28.3.2021

Fajne żelazko. Stopa żelazka dobrze prasuje, urządzenie szybko sie nagrzewa. Dobrze trzyma się w dłoni. Bardzo przydatna i sprawdzająca się funkcja automatycznego wyłączenia urządzenia po nie używaniu żelazka po 30 sekundach oznajmiona sygnałem dźwiękowym. Minus gwiazdka za system ochrony przed kapaniem wody, jeśli kilka razy nacisnę przycisk wyrzucania pary, na tkaninie pozostaje rozmazana plama wody. Ale w sumie, za te pieniądze, polecam żelazko

5.9.2021

Świetne żelazko za bardzo małe pieniądze. Na początku miałam wątpliwości ale do zakupy przekonały mnie pozytywne opinie, dzisiaj dodaję również swoją. Żelazko bardzo dobrze rozprasowuje nawet mocne zagniecienia, wyłącza się po dłuższej chwili nieużytkowania co alarmuje sygnałem dźwiękowym, kiedy kończy się woda również włącza się alarm, nie przecieka i nie zostawia plam na tkaninach.

28.8.2020

Żelazko w 100% zgodne z opisem towar bardzo dobrej jakości w super okazyjnej cenie jestem z niego bardzo zadowolony w pełni spełnia swoją funkcję w domu działa świetnie daje super parę nie jak w poprzednim z którego kapało tutaj nie ma mowy o kapaniu polecam to żelazko wszystkim, którzy szukaja taniego wielofunkcyjnego żelazka oraz ten sklep. Pozdrawiam

15.9.2021

Żelazko super. Bardzo dobrze prasuje, bardzo dobrze sunie po materiałach. Lekkie i wygodne.Jedyny mały minus ( dla wielu jest to plus) to taki, że nie da się wyłączyć dźwięku alarmującego strażaka ale zdecydowanie wybieram to żelazko niż mojego poprzednika (z którego również byłam zadowolona) bez dźwięków. Zdecydowanie polecam!

25.7.2021

Produkt jest ok, choć spodziewałam się czegoś więcej. W stopce mało dziurek przez które leci para, tylko jeden rząd do okoła reszta to jakaś imitacja a nazwa i wypisane funkcje wskazują na żelazko parowe.... No cóż nie do końca. Do zwykłego codziennego użytku nawet ok, przy sztywniejszych grubszych materiałach nie koniecznie

24.8.2021

Kupując to żelazko szukałem czegoś dobrego i niedrogiego do mieszkania dla najemcy. Sądzę, że się sprawdzi, ma naprawdę dużo funkcji i jest mocne. Przed użyciem warto poczytać instrukcję, jest niedługa, a wiele spraw wyjaśnia i na wiele błędów uczula. Ciekaw jestem czy na długo się sprawdzi. Polecam.

13.12.2021

Zelazko super. Naprawde za ta cene polecam. Poniewaz duzo prasuje kupiłam zelazko firmowe które samo ustawia temp itp. Okazalo sie koszmarem wiec musiałam szybko zakupić cos zwyklego wiec kupilam to nie zaluje za niewielkie pieniadze wielkie pod wzgledem możliwości i funkcji żelazko.

5.9.2021

Super żelazko. Dla mnie jest za ciężkie żeby przez dłużej prasować w pionie, ale w poziomie tego nie czuć. Szybko i dobrze prasuje (jedno przeciągnięcie i zrobione). Przyprasowałam niechcący kabel i nic się nie stało, jest dobrze zabezpieczony :X

11.3.2021

Świetne żelazko !!! Po odpakowaniu z pudełka zauważyłam, że w zbiorniczku na wodę była już wcześniej woda ( może produkt był testowany ), ale żelazko działa wyśmienicie. Bardzo wysoka jakość. Duża siła uderzeniowa pary. Szczerze polecam!

21.12.2021

Bardzo dobre żelazko! Przetestowane już dwa razy i zero problemów. Wygoda prasowania, szybko się nagrzewa, nie jest ciężkie, bardzo łatwo niweluje zagniecenia. Mama bardzo zadowolona :D Produkt w stu procentach zgodny z opisem. Polecam!

18.12.2021

bardzo dobre żelazko! początkowo chciałam go zwrócić bo lało mi wodą i się wyłączało, ale zauważałam mój błąd - nawyki po wcześniejszym żelazku.gdy nauczyłam się z nim współpracować nie wyobrażam sobie innego! polecam!!!

27.7.2021

Żelazko ładne, utrzymuje wysoką temperaturę w czasie prasowania, mocne. Jedyna uwaga to trochę mało śliska stopa, ale za tę cenę akceptowalna. Produkuje dużo pary co poprawia skuteczność prasowania. Ogólne polecam

31.5.2021

Bardzo fajne żelazko za niewielkie pieniądze. Posiada najważniejsze funkcje, które ułatwią nasze "obowiązki" domowe. Idealne dla mojej cioci, która zapomina o włączonym żelazku. Teraz nie spali mieszkania

19.5.2021

żelazko jest niemieckie oryginalne i za taką cenę niewiarygodnie dobrze prasuje. Jest to ciężkie żelazko parowe, szybko rozprasowuje materiał, a parę jak komuś przeszkadza można wyłączyć. Polecam

10.3.2020

Przy pierwszym użyciu zaczęło się dymić ale odkryłam że nie nalalam wody później prasowało się dobrze. Moim zdaniem powłoki teflonowe są lepsze od ceramicznych ale żelazko spełnia swoją funkcję

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności