logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Artego QUALIFY lakier modelujący 500ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Artego QUALIFY lakier modelujący 500ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Artego QUALIFY lakier modelujący 500ml liczba opinii klientów wynosi 215, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 190, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 25, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

13.12.2021

Lakier jest super na moje cienkie włosy, bo fajnie utrwala i nie obciąża włosów. Od dawna go używam i jest najlepszy ze wszystkich z którymi miałam do czynienia.

2.6.2022

Piękny zapach, utrwala doskonale fryzurę nie obciążając jej. Produkt bardzo wydajny i doskonałej jakości dla włosów cienkich i puszących się zdał egzamin.

31.12.2021

Lakier rewelacyjny. Nie skleja włosów dzięki czemu można je nawet czesać. Fryzura utrwalona tym lakierem trzyma się długo a wygląda bardzo naturalnie.

18.6.2022

Dla mnie rewelacja, lakier przeznaczony dla tych, którzy nie lubią sklejonego włosa. Utrwala fryzurę ale jednocześnie nie powoduje efektu "kasku".

22.6.2022

Lakier bardzo trwały i co najważniejsze nie zlepiajacy włosów. Używam go od wielu miesięcy i zawsze wracam po nowy. Nie zamieniłabym na inny.

6.11.2019

Produkt wg. mnie jest bardzo dobry, używam go już jakiś czas i bardzo sobie chwalę, można modelować włosy, nie skleja włosów.

28.7.2020

Używam tego lakieru od dłuższego czasu. Nie skleja włosów i jest bardzo wydajny. Polecam pomimo wysokiej ceny.

16.6.2022

Powróciłem po dwóch latach do Qualify i stwierdzam, że to jest jednak jeden z najlepszych lakierów. Polecam

13.12.2020

Pod każdym calem rewelacyjny: nie skleja, utrwala elastycznie i mocno, włosy są zdrowe i wyglądają lśniąco.

13.5.2022

Lakieru używam od wielu lat, dobrze usztywnia włosy ale ich nie klei. Można używać kilka razy w ciągu dnia

17.10.2018

Moja żona jest bardzo wymagająca i tylko taki lakier używa już od kilku lat. Wcześniej zmieniała często

29.12.2020

Bardzo dobry lakier, nie skleja i nie obciąża włosów. Używam tylko ten lakier do włosów , jest super

11.3.2022

super! Trzyma włosy w "ryzach" nie obciążając ich . Nie ma problemu z rozczesaniem włosów wieczorem.

4.11.2020

Żona zadowolona więc ocena pozytywna :) W sumie to tylko tego lakieru używa bo jest najlepszy.

15.4.2022

świetny lakier, mgiełka, polecam; moja fryzjerka go używa, takie opakowanie wystarczy na rok

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności