logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie L'Oreal Professionnel Infinium Lumiere Ultimate Hair Spray Lakier Do Włosów Extra Srong 500Ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu L'Oreal Professionnel Infinium Lumiere Ultimate Hair Spray Lakier Do Włosów Extra Srong 500Ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu L'Oreal Professionnel Infinium Lumiere Ultimate Hair Spray Lakier Do Włosów Extra Srong 500Ml liczba opinii klientów wynosi 752, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 334, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 418, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

17.5.2016

Mój bestseller, używa go także od lat moja fryzjerka, lakier dostępny w 5 wariantach efektu utrwalenia (używam 4- extra strong), idealne rozpylenie, zapach, utrwalenie bez efektu kasku, łatwe czesanie włosów po lakierowaniu, fryzura przetrwa wiatr, wilgoć, intensywny dzień w pracy i weekendowe imprezowanie;) dobry zakup- jakość, pojemność i cena.

24.3.2016

Mój lakier bestseller, fantastyczny produkt dostępny w różnych wersjach stopnia utrwalenia (używałam wersji 3 i 4), piękny i elegancki a zarazem nienachalny zapach, utrwalenie bez efektu "kasku", rozpylacz typu mgiełka, ładne opakowanie, ekonomiczny stosunek ceny do jakości i pojemności produktu. Szczerze polecam każdej Pani:)

31.1.2017

Generalnie nie jest to lakier, którego używałabym na co dzień. Kupiłam go zachęcona pozytywnymi opiniami, ale nie spełnił moich oczekiwań - nie utrwala fryzury na długo. Może do krótszych włosów nada się idealnie, ale ze średnią długością, nie mówiąc już o długich włosach, może być problem.

18.10.2019

Najlepszy lakier do włosów! po prostu idealny, bo trzyma i utrwala - a przy tym włosy nie są posklejane tylko wyglądają naturalnie. Jak to możliwe?? nie wiem, ale tak jest :-) plus cudny zapach, który dodatkowo sprawia, że używanie tego lakieru to sama przyjemność :-)

4.12.2014

Jest to lakier do włosów ,którego używam od dawna i nie zamieniłabym go na inny. Dobrze utrwala włosy, ale ich nie niszczy.Łatwo się rozczesuje nie pozostawiając pozostałości. Dodatkowo atrakcyjna cena ,o wiele niższa niż w innych sklepach, decyduje aby go wybrać.

12.11.2015

Lakieru LOREAL używam od lat. Ostatnio zmieniło się opakowanie, ale trwałość i zalety pozostały. Nie skleja włosów, łatwo się wyczesuje, i ma super zapach. Cena również zachęca do kupna tego produktu. Używam codziennie i wystarcza na długo. Polecam gorąco.

30.8.2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, przede wszystkim lakier rozpyla lekką mgiełkę która nie przesuwa włosów, co bardzo mi przeszkadza w innych lakierach. Dobrze utrwala, nie skleja włosów i pozostawia je naturalne. Używam na codzień.

5.3.2021

Lakier,który poznałam w salonie fryzjerskim,a który jest już ze mną od kilku lat.Ładnie pachnie,utrwala,ale nie skleja włosów.Dobrze się wyczesuje i nie pozostawia sklejonych włosów,nawet przy kilkukrotnym użyciu.Polecam gorąco!

23.10.2019

To jest lakier którego używam bo nie skleja włosów. Kupiłam kilka sztuk w sklepie, gdyż oferował bardzo atrakcyjną cenę w promocji 60 %. Jestem zadowolona że udało mi się go kupić po tak niskiej cenie . Brawo za promocje!!!!

18.5.2019

produkt rewelacyjny cena przystępna przede wszystkim nie skleja włosów , nie tworzy twardej skorupy na włosach, fajni pachnie i jest bardzo wydajny jedno opakowanie przy umiarkowanym stosowaniu starcza mi na okres 3 miesięcy

19.9.2018

bardzo dobry produkt, nie skleja włosów a długo utrzymuje fryzurę, łatwo je rozczesać i przede wszystkim nie zostawia grudek na włosach przez co je nie niszczy, duża pojemność więc wystarcza na długo - polecam serdecznie

15.10.2014

bardzo mocny, nie skleja włosów, lekko nabłyszcza. Zapach nie jest intensywny, bardzo delikatny . jeśli ktoś lubi pachnące lakiery to ten nie jest mocno perfumowany. Aplikacja jest dość precyzyjna . ogólnie polecam

3.11.2014

najlepszy lakier jaki do tej pory miałam. Super zapach, nie skleja włosów, wystarcza na bardzo długo nawet przy długich jak moje włosy no i świetnie utrwala. Cena jest kusząca jak dla produktu tej jakości. Polecam!

11.1.2016

Bardzo dobry lakier. Pojemność opakowania 75ml jest super, jeżeli zabiera się je do podróży. Lakier jest trwały , opakowanie poręczne. Szkoda, że takich małych pojemników nie można dostać w sklepach stacjonarnych.

6.4.2021

Lakier Loreal Infinium Extra Strong , dla mnie najlepszy . Utrwala fryzurę na cały dzień , nadaje się na każdą pogodę . Nadaje się również do dłuższych i gęstych włosów . Łatwo zmywa się go z włosów . POLECAM !!!

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności