logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Goldwell Salon Only Hair Lakier 600ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Goldwell Salon Only Hair Lakier 600ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Goldwell Salon Only Hair Lakier 600ml liczba opinii klientów wynosi 501, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 319, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 182, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

7.8.2018

Świetny lakier. Super utrwala fryzurę przy wykończeniu , nie skleja włosów, fryzura pozostaje elastyczna bez skorupy na głowie , podkreśla piękno włosów nadając piękny połysk , dobrze jest aplikować go seriami na włosy . Dość szybko schnie na włosach, bardzo dobrze podkreśla pojdyńcze kosmyki włosów, lakier ten posiada dobry aplikator , dobrze się wyczesuje z włosów i nie pozostawia osadu na włosach. Polecam go dla profesjonalnego utrwalenia włosów .

16.2.2022

Ladnie pachnie (slodko-swiezo-perfumowo-szamponowo) nie jak muchozol czy meski dezodorant. Fakt, ze mocny, trzyma fryzure, wyczesuje sie OK, klejaca i gesta substancja (jak niechcaco psiknelam po czole), na wlosach szybko wysycha jak efekt przymarniecia, nie obciaza wlosow, nie jest to zupelnie matowe wykonczenie, jest polysk.

24.4.2015

Lakier świetnie utrwala fryzurę. Stosuję ten lakier od kilku lat i doskonale sprawdza się.Podczas mycia głowy łatwo zmywa się z włosów - nie zostają żadne resztki na włosach.Polecam do stosowania na co dzień i na extra wyjścia.

30.9.2019

Dobry lakier. Zaskoczył mnie rozmiar puszki, a raczej... butli. Ma nieco duszący zapach, ale szybko się przyzwyczaiłem. Używam go razem z Pastą Goldwella. Jest to kombinacja do na prawdę niesfornych włosów.

7.3.2022

Najlepszy lakier jaki miałem. Niespodziewałem się tak dobrego produktu, w branży fryzjerskiej także bardzo podobne opinie. Nie nabłyszcza, nie obciąża fryzury, nie zakleja się dysza, dobre utrwalenie

7.1.2019

uwielbiam zapach tego lakieru. jest bardzo mocny delikatnie robią się sztywne włosy ale kto co lubi. Jeżeli zależy mi na utrwaleniu np loków to zdecydowanie go polecam.

23.11.2020

Fajny lakier na pewno nie utrwala zbyt mocno tylko bardziej definiuje fryzurę. Najgorsze co może być to posklejane sztywne włosy od lakieru, goldwell tego nie robi.

15.5.2020

Mam mieszane odczucia odnośnie tego produktu.Niby fajnie utrwala,ale przy kolejnych psiknieciach np na drugi dzień,mam wrażenie że włosy się po nim dziwnie kleją.

4.11.2019

Naturalne czekoladowe włosy.Lakier nie pozostawia nalotu, dobrze trzyma, nie skleja włosów. Trochę niewygodny w użyciu z powodu dużego opakowania.

29.1.2020

Od dawna kupuję ten produkt i jestem z niego bardzo zadowolona, pomimo, ze mam cienkie włosy on nie obciąża ich. Wszystkim polecam serdecznie.

12.6.2019

Świetnie utrwala fryzurę. Polecam do włosów krótkich. Lekko skleja włosy więc przypuszcza, że przy długich stanowiło by to niejaki problem.

16.2.2019

Najlepszy lakier na rynku używam od lat. Nie robi gniazda. Bardzo trwały ale też łatwo się wyczesuje. Kosmetyki Goldwella są znakomite

18.10.2021

bardzo dobry lakier do włosów,choć gramatura nieco za duża,nie skleja włosów,a równocześnie dobrze utrwala fryzurę,bez efektu "czapki"

7.9.2020

Lakier jest dobry dla włosów - nie niszczy ich i nie zostawia białego osadu. Nie jest to jednak lakier o największej ,,mocy''.

27.4.2020

Rewelacyjny lakier do włosów.Nie skleja,jest delikatny,przyjemny zapach i skuteczny.Utrwala fryzurę na wiele godzin.Polecam.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności