logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie AngelCare Wkład Do Pojemnika Na Pieluchy Captiva 3Szt.. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu AngelCare Wkład Do Pojemnika Na Pieluchy Captiva 3Szt..

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu AngelCare Wkład Do Pojemnika Na Pieluchy Captiva 3Szt. liczba opinii klientów wynosi 91, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 3, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 44, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 41, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Empik liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

28.8.2014

Zakupiłam kosz na pieluchy z powodu brzydkich zapachów z kosza na pieluchy rozchodzących się po domu. Kosz jest bardzo fajny, szczelny. Bardzo dobrze maskuje brzydkie zapachy. Próbowaliśmy stosować do niego zwykłe worki na śmieci, zamiast wkładów (wysoka cena), jednak to nie to samo. Wkład starcza nam na ok 10 dni przy rocznych bliźniakach. Worki z zawartością wyrzucamy co 2 dni

23.3.2014

+ za ekonomię, bo nie opłaca się stosować jednorazowych woreczków, reklamówek oraz za oszczędność na zdrowiu (rzadziej wyrzucamy śmieci). Minus za to,że po kilku wrzuconych pieluchach, ze środka worka zaczyna już zalatywać i każdorazowe dołożenie kolejnej pieluchy, łączy się z uwolnieniem choć części "cudownego" aromatu z wnętrza:)

17.12.2017

Używam tych worków już przy drugim dziecku. Chciałam zaoszczędzić i próbowałam zastąpić je zwykłymi workami na śmieci. Niestety nie dały rady ;) Te na prawdę nie przepuszczają zapachów a jak się porządnie "zwija" zużyte pieluszki, są wydajne. Są warte swojej ceny i nie trzeba biegać codziennie wyrzucać śmieci!;)

10.6.2015

Wkłady dobrze sie sprawdzają. Zakup kosza był świetną decyzją, praktyczny, wygodny i naprawdę niweluje zapachy, a wszyscy rodzice wiedza, że jak dziecko zaczyna jeść coś więcej niz mleczko, zapachy znacznie sie zmieniają:) Empik zaoferował wkłady najtaniej, szybka wysyłka, jak zawsze wszystko godne polecenia.

17.3.2016

worki do pojemnika Angel Care Captiva, z którego od pół roku jestem bardzo zadowolona, nie trzeba co chwilę wyrzucac smieci ze względu na zapach, oprózniamy pojemnik jak jest pełny i tyle, bardzo wygodne, przy małym dziecku duża oszczędnośc czasu

22.7.2017

zamawiam wkłady już kolejny raz. są najlepsze - nie przepuszczają zapachu, o czym można się przekonać, wkładając pieluchę do kosza - kosz otwiera się tylko na kilka sekund i zapach jest wtedy wyczuwalny. po zamknięciu nic nie czuć.

30.4.2017

Szczerze polecam! Niesamowita wygoda. Zapachy na prawdę się nie wydostają. Jedyne zastrzeżenie do jakości wykonanych elementów (delikatne plastiki). Tak, czy tak, używam od roku i jestem bardzo zadowolona.

5.4.2019

Bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie do małych mieszkań z wielkiej płyty gdzie często maluch śpi z rodzicami w jednym pokoju. Kosz spisuje się świetnie pod warunkiem, że używamy oryginalnych wkładów.

1.2.2021

Spełnia swoje zadanie bezkompromisowo. Używałem kilkakrotnie zamienników, póki co nic nie pobije oryginału. Szczególnie w kwestii izolowania nieprzyjemnego zapachu :)

1.2.2018

Dla mnie produkt niezbędny. Worki izolują zapach, opróżnianie kosza z pieluchami jest łatwe. A forma "pakunku" nie zabiera dużo miejsca w kontenerze na śmieci.
Warunki usługiPolityka prywatności