logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Tommee Tippee Wkład Uniwersalny 3Szt 203311. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Tommee Tippee Wkład Uniwersalny 3Szt 203311.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Tommee Tippee Wkład Uniwersalny 3Szt 203311 liczba opinii klientów wynosi 133, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 76, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 57, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

5.8.2018

Jak dla nas rewelacja. Wkład starcza na Ok 2tygodnie. Koszt nie jest aż tak olbrzymi w stosunku do skuteczności tłumienia zapachów. Mamy go 2.5 miesiąca i zdecydowanie polecam każdemu. Łatwe użytkowanie, nawet nasza 5latka korzysta kiedy nam chce pomóc.. Worek rozprostowuje się trochę jak się go wyciąga, ale najważniejsza jest dla mnie skuteczność zatrzymywania zapachów. W poprzednim dzieckiem musieliśmy wyrzucać pieluchy nawet 2x dziennie latem teraz raz na 2tyg kiedy kosz się zapełni.

28.10.2016

Worków używam do kosza na pieluchy Tommee Tippee Sangenic Plus. Pasują idealnie, dosyć wydajne (jedno opakowanie starcza na 1,5 tygodnia przy wyrzucaniu do nich wszystkich pieluch - nie tylko z grubszą sprawą). Nie przepuszczają zapachów, co pozwala na trzymanie kosza w pokoju dziecka/w sypialni. Folia ponoć antybakteryjna. Bardzo wygodne, ułatwiają też opróżnianie kosza z pieluchami. Zdecydowanie warto. Minusem jest wysoka cena (miesięczny koszt to około 100zł).

6.5.2018

Worki spełniają swoją podstawową funkcję, tzn. nie przepuszczają zapachu do otoczenia, jednocześnie da się kosz obsługiwać jedną ręką, co przy dziecku jest po prostu przy przewijaniu niezbędnie. Cena mogła by być trochę niższa. Reszta rewelacyjna w związku z czym ponownie zdecydowałbym się na ten sam produkt i dla tego kupuję zapasy worków.

19.12.2016

Bardzo dobre worki na zużyte pieluchy. Stosuję do kosza Tommee Tippee Sangenic Plus. Świetnie się sprawdzają - nie przemakają, nie przepuszczają zapachów, szybko i łatwo się je zakłada, łatwo zamyka. Dwie wady - są dosyć drogie i szybko się kończą przy codziennym stosowaniu (1 opakowanie starcza na 1 tydzień). Generalnie polecam.

10.1.2018

Największy minus to jego wydajność. Po wyjęciu worka z pampersami on zwykle się odwija, co powoduje, że wszystko ląduje razem i okazuje się też, że zmieściłoby się tam jeszcze drugie tyle zużytych pampersow ;) ale przynajmniej w pokoju nam nie smierdzi :D także podsumuje tak, jak komuś nie szkoda kasy to polecam ;)

17.7.2017

Kiedy dzieci zaczęły robić śmierdzące kupki naprawdę doceniłam te worki. Chociaż nie są zbyt wydajne, to dla lepszego zapachu w domu i tak warto je mieć. My mamy dwa kosze. Jeden zwykły na pampersy bez kupki a drugi na pampersy z dodatkiem.

15.5.2017

Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez kosza na pieluchy, bardzo ułatwia życie. Wkłady pasują do Tommee Tippee Sangenic Plus. Nie przepuszczają zapachu, nie ciekną, nie rwą się. W miarę wydajne. Super się sprawdzają. Polecam.

31.5.2021

Nie wiem czy tak powinno być, ale produkty nie miały żadnej folii ochronnej lub loga producenta, co wydaje się być wątpliwe / aczkowiek nie mam pewności czy tak to powinno wyglądać bo są to pierwsze zakupione wkłady

17.3.2017

Dobre rozwiązanie, ułatwia życie rodzicom. Łatwo się je zakłada, nie rwą się, hamują brzydkie zapachy i wilgoć. Higieniczny sposób na pozbycie się pieluch, brudnych chusteczek czy podkładów. Jestem zadowolona.

3.1.2019

Nie rozrywają się. Zatrzymują zapach. Przy 4 miesięcznym dziecku wkład wystarcza na 3-4 tyg (pieluchy bez kupki do domowych śmieci komunalnych)Producent mógłby pokusić się o wersję biodegradowalną.
Warunki usługiPolityka prywatności