logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Tommee Tippee Sangenic Tec Wkłady Uniwersalne 9 Szt 2031139. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Tommee Tippee Sangenic Tec Wkłady Uniwersalne 9 Szt 2031139.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Tommee Tippee Sangenic Tec Wkłady Uniwersalne 9 Szt 2031139 liczba opinii klientów wynosi 13, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 13, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

6.5.2018

Jak to już wcześniej wspominałem przy poprzedniej dostawie spełniają swoją podstawową funkcję, tzn. nie przepuszczają zapachu do otoczenia, jednocześnie da się kosz obsługiwać jedną ręką, co przy dziecku jest po prostu niezbędnie. Cena trochę drogo.

22.2.2018

Worki Sangenic od Tommee Tippee to najlepszy tego typu produkt na rynku. Wygodne i proste w użyciu, nie rwą się. Mimo niemałej ceny produkt jak najbardziej godny polecenia.

13.6.2017

ogromny plus za dopasowanie do wszystkich modeli Tommee Tippee. Antybakteryjne wklady zapewniaja sterylnosc i eliminuje brzydkie zapachy

28.6.2019

Wkłady łatwe w montażu. Idealnie pasują do kosza. Można zamknąć w nich nieprzyjemne zapachy i widoki z dziecięcych kupek.

20.1.2020

Wkłady wykonane porządnie, folia bez zarzutu, poprawnie się rozwija a sam wkład łatwo zamontować w koszu

8.5.2018

Super, tylko ta cena... ale co począć gdy jest sie leniem...

1.10.2019

Wkłady jak to wkłady, nie ma się nad czym rozpisywać

30.9.2020

dobry produkt w dobrej cenie

30.5.2017

Zgodny z oczekiwaniem.

9.4.2018

Polecam
Warunki usługiPolityka prywatności