logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Babyono Pachnące Woreczki Na Zużyte Pieluszki. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Babyono Pachnące Woreczki Na Zużyte Pieluszki.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Babyono Pachnące Woreczki Na Zużyte Pieluszki liczba opinii klientów wynosi 669, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 531, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 138, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

8.9.2018

Woreczki swoetnie sprawdzaja sie na wszystkich wyjsciach z domu, czasem przebieram corke w wózku czy w aucie a w poblizu nie ma kosza, pakuje wtedy pampera do woreczka i spokojnie moge go wlozyc do torby albo do bagaznika, zapach przyjemny, i mam pewnosc ze nic sie nie zabrudzi. Polecam

5.2.2020

Opakowanie niestety bardzo słabo wykonane. Syn urwał plastikowe wieczko przy pierwszej okazji. Same woreczki natomiast bardzo ładnie i intensywnie pachną, przez co spełniają swoją funkcję choć obawiam się, że po uszkodzeniu opakowania ich zapach z czasem się ulotni...

16.12.2019

Woreczki są nieduże, ale w sam raz na jedną pieluszkę (cięższego kalibru), lub kilka pieluszek, gdy nie potrzebujemy pakować ich szczelnie. Wg mnie bardzo przydatny produkt. Jedno opakowanie używane tak jak w opisie powyżej wystarcza mi na 2-3 miesiące. Polecam.

15.3.2018

Woreczki przydają sie na wyjazdach kiedy nie chcemy sprawiac komus klopotu spowodowanego zuzytymi pieluszkami i ich zapachem. Sa mocno perfumowane co skutecznie maskuje zawartość ? mam je zawsze w torbie mojego dziecka.

29.11.2018

Bardzo przydatna rzecz, miały być na podróż, a zaczęliśmy używać nawet w domu. Same woreczki mogłyby być większe, ale spełniają swoją funkcję - w woreczek wejdzie pampers i pare zużytych chusteczek nawilżających.

11.9.2021

Niewątpliwie przydają się przy awaryjnej sytuacji kupkowej zwłaszcza na wyjeździe, gdzie oprócz pieluszki lądują we woreczku również zużyte chusteczki. Choć generalnie brzydkiego zapachu nie niwelują.

11.4.2019

Doskonały produkt, bez którego nie można się obejść. Dzięki niemu nie potrzeba żadnego specjalnego pojemnika na pieluchy - wyrzuca się je do śmieci, a zawinięte szczelnie nie przepuszczają zapachu.

11.10.2019

Super! Dzięki temu wynalazkowi kupy mojego bombelka nie wonieją kiedy wyrzucam je w restauracyjnym klopie. Rzeczywiście producent nie kłamie - pomieszczą każdą ilość kłopotliwego ładunku.

7.3.2019

Genialny wynalazek dla ludzi, którzy nie chcą w mieszkaniu zapachu kupy, a którzy nie są wydać na specjalny kosz do pieluszek ponad 100 zł i dodatkowo równie dużo na mało wydajne wkłady.

23.10.2017

Najlepsze z woreczków na rynku, a testowałam kilka innych. Zapach nie drażni, rzeczywiście maskuje zawartość na czas do wyniesienia śmieci. Rozsądna cena, wygodne opakowanie.
Warunki usługiPolityka prywatności