logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Akuku Szczoteczka silikonowa A0263. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Akuku Szczoteczka silikonowa A0263.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Akuku Szczoteczka silikonowa A0263 liczba opinii klientów wynosi 88, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 88, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

8.12.2017

SUPER SZCZOTECZKA CHIGIENICZNA MIECIUTKA I MA SUPER PUDEŁECZKO CO SPRAWIA ZE MOZNA MIEC JA ZAWSZE PRZY SOBIE ZACHOWUJAC PEŁNA CHIGIENE SZCZOTECZKI .TO MOJA DRUGA TAKA SZCZOTECZKA PIERWSZA MAM Z CAMPOLU TEZ JEST OKI ALE NIE MA PUDEŁECZKA (CO JEST JEJ MINUSEM DLATEGO KUPIŁAM DRUGA)A CENA JEST PODOBNA

24.8.2017

Szczoteczka dobrze się sprawdza do masażu małych dziąsełek. Jest wygodna, łatwo ja nałożyć na palec. Pasuje na palec, nie zsuwa się. Ma ergonomiczny kształt. Ma estetyczny wygląd. Jest bardzo elastyczna. Posiada dołączone opakowanie do przechowywania.

24.5.2016

Szczoteczka jest fantastyczna - delikatna dla dziaseł i pierwszych ząbków. Dzieki temu, że zaklada się ją na palec, mozna bardzo dobrze umyć pierwsze zęby oraz jednocześnie masować dziąsełka dziecka.

20.12.2017

Bardzo świetnie sprawdziła się przy ząbkowaniu u synka. Łagodzi ból i pomaga w czyszczeniu pierwszych ząbków bez podrażniania dziąseł. Przy drugim dziecku także ją kupiłam i polecam

30.8.2018

Akuku Szczoteczka silikonowa A0263 jest idealna do masażu dziąseł. Pomocne przy ząbkowaniu. Mam nadzieje ze równie dobrze sprawdzi się w czyszczeniu pierwszych ząbków

27.4.2018

Fajnie ze dodatkowo jest opakowanie,ale gdy masz za duzy palec to nie nalozysz szczoteczki na niego, zasysa sie przy sciaganiu, dziecko szybko przegryza materiał

4.3.2016

Miękka szczoteczka na palec dla niemowlaka. Super się sprawdza przy ząbkowaniu jak i czyszczeniu pierwszych, malutkich ząbków :) Praktyczne pudełeczko. SUPER

23.1.2019

Fajna szczoteczka dla niemowląt do mycia i masowania dziąseł, zanim wyjdą zęby i na okres ząbkowania.Słyszałam, że niektórzy używają je także dla zwierząt.

22.9.2015

Bardzo dużą zaletą jest solidność wykonania i fakt, że jest plastikowe pudełeczko, do którego można schować produkt ze względów higienicznych.

21.8.2019

Bardzo mięciutka, idealna dla małego dziecka, żeby przyzwyczaić je do czynności mycia zębów. Opakowanie na szczoteczkę świetnie się sprawdza
Warunki usługiPolityka prywatności