logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie CANPOL BABIES SILIKONOWA SZCZOTECZKA DO DZIĄSEŁ I ZĄBKÓW W ETIU (9/117). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu CANPOL BABIES SILIKONOWA SZCZOTECZKA DO DZIĄSEŁ I ZĄBKÓW W ETIU (9/117).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu CANPOL BABIES SILIKONOWA SZCZOTECZKA DO DZIĄSEŁ I ZĄBKÓW W ETIU (9/117) liczba opinii klientów wynosi 155, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 155, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

6.2.2009

Długo szukałam produktu zarówno na półkach sklepowych, jak i w aptekach w mojej (niewielkiej) miejscowości. Wydawało mi się, że to obowiązkowy zakup, taki artykuł Pierwszej Potrzeby. Po doświadczeniach z "dużymi|", zbyt twardymi szczoteczkami zdawało mi się, że to jedyny sposób, by dokładnie dostać się w trudno dostępne miejsca w maleńkiej buzi. Wahałam się jedynie, czy silikon również nie będzie zbyt twardy? Ale na pewno poręczniejsze to, niż szczoteczki z pełnymi, długimi rączkami. Niestety...Artykułu nie dostałam. Żałuję, choć doskonale poradziliśmy sobie mięciutkimi wacikami.
jeszcze

16.8.2009

Nadaje się do masowania dziąseł jak i do myća zębów nie tylko bardzo małym dzieciom, moja córka ma już półtora roku oczywiście próbuje myć żeby własną szczoteczką ale średnio jej to wychodzi. Dlatego do tej pory używamy szczoteczki nakładanej na palca ponieważ można nią dokładnie wyszorować śliczne białe ząbki. Próbowaliśmy już zwykła szczoteczką ale córka nie chce jej oddać . Jedyną wada jest to ze silikonowa obwódka jest bardzo miękka i czuć przez nią dość mocne ugryzienia ale trzeba się przyzwyczaić.Nie jest droga wiec każdy może w nią zainwestować
jeszcze

3.11.2011

Szczoteczka ma swoje zastosowanie nie tylko przy myciu ząbków, ale również przy ząbkowaniu. Doskonale nadaje się do masażu swędzących dziąsełek, przynosi ulgę szybciej niż jakikolwiek żel. Jest bardzo wygodna w użyciu, wystarczy nałożyć ją na palec. Szczoteczka ma stronę z gumowymi ząbkami i drugą z wypustkami do masażu. Łatwo utrzymać ją w czystości, warto też ją często wyparzać. Dobrze czyści ząbki, na początku możemy używać jej bez pasty. Co ważne, jest chciana przez maluszka.Serdecznie polecam.
jeszcze

18.10.2011

Świetna szczoteczka, żałuje że nie zaopatrzyłam się w nią wcześniej, kiedy dziecko zaczynało ząbkować. Szczoteczka jest bardzo wygodna w użyciu. Ma dobrą wielkość, łatwo ją utrzymać w czystości. Szczoteczka z drugiej strony posiada wypustki do masażu. Dziecko chętnie gryzie szczoteczkę i masuje nią dziąsełka. Szczoteczka jest tania, można ją kupić w aptece i w sklepach z artykułami dziecięcymi. Jest silikonowa, ale na tyle gruba, że nie ma obaw, że dziecko ją przegryzie. Serdecznie polecam.

20.7.2009

Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Łatwe w użyciu i czyszczeniu. Pomaga w utrzymywaniu higieny i podczas ząbkowania. Używam jej jak tylko pojawił się pierwszy ząbek u mojej córci. Wystarczy nałożyc na palec i do dzieła. Moja córcia uwielbia, kiedy myję w ten sposób jej ząbki. Niekiedy mnie gryzie, ale to sama frajda dla nas obojga. Produkt jest wytrzymały na gryzienie dzieci. Tak szybko się nie zużywa. Polecam wszystkim mamom! To naprawdę rewelacyjna pomoc przy bolesnym ząbkowaniu!

3.9.2009

Wprawdzie mojemu synkowi bardzo opornie wychodzą ząbki i nie ma jeszcze żadnego, jednak już teraz wiem, że na pewno zaopatrzę się w taką silikonową szczoteczkę do zębów, ponieważ dzięki niej będę miała możliwość zadbania o ząbki synka już od pierwszych chwil. Jest bardzo wygodna w użyciu, ponieważ zakłada się ją na palec i w taki sposób szczotkuje się zęby maluszka. Bardzo fajne jest to, że szczoteczka ta delikatnie masuje dziąsła maluszka, sprawiając mu ulgę podczas bolesnego ząbkowania.

22.9.2009

Pomysłowa i ciekawa szczoteczka, która może posłuzyć do masażu obolałych dziąseł maluszka i przynieść mu ulgę. Produkt jest bezpieczny, wytrzymały i delikatny. Łatwo się go czyści i jest odporny na wyparzenie. Idealna szczoteczka dla dzieci, które nie umieją jeszcze same zadbać o higienę jamy ustnej. Dzięki niej możemy wyrobić nawyk szczotkowania zębów. Szkoda tylko, że kładka na palec nie posiada zabezpieczenia. Tak na wszelki wypadek bo lepiej dmuchać na zimne.

17.1.2010

Sprawdza się doskonale w dbaniu o odpowiednią higienę jamy ustnej. Używamy jej, mimo, że nasza córcia jeszcze nie ma ząbków. Ale po wieczornym karmieni, z całego dnia pozostają jakieś resztki pokarmu. Jest miękka i delikatna. Doskonała również do masażu obolałych dziąsełek, gdy wyżynają się ząbki. Przynosi to ulgę maluszkowi, a jednocześnie czyści dziąsełka. Dobre rozwiązanie jak dziecko ma już ząbki, a jeszcze samo obie nie poradzi z ich myciem.

23.8.2009

Silikonowa szczoteczka pełniła u nas funkcje masażera dziąsełek przy wyżynaniu się pierwszych ząbków synka. Jest łatwa zarówno w użyciu jak i w utrzymaniu czystości. Dzięki swojej konstrukcji-zakładana na palec-pozwala wyczuć co się dzieje pod powierzchnia masowaną przez nią. Synek nie protestował i był zadowolony z zabiegów wykonywnych przy jej użyciu, zwłaszcza kiedy swędziały go dziąsełka. Produkt niedrogi, a bardzo przydatny.

25.2.2010

Canpol Babies silikonowa szczoteczka do mycia zębów oto coś co ostatnio nabyłam dla mojego malca. Super miękka szczoteczka nie tylko służy do mycia pierwszych ząbków ale również do masowania dziąseł przed ich wyjściem. Jest zrobiona z miękkiego silikonu co zapobiega podrażnieniu dziąseł malca. Jest tania i dziecku przynosi bardzo dużą ulgę gdy swędzą go dziąsła. Jest bardzo praktyczna w użyciu i łatwa do mycia. Polecam.
Warunki usługiPolityka prywatności