logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie BabyOno Szczoteczka Do Zębów I Masażu Dziąseł (723). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu BabyOno Szczoteczka Do Zębów I Masażu Dziąseł (723).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu BabyOno Szczoteczka Do Zębów I Masażu Dziąseł (723) liczba opinii klientów wynosi 179, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 179, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

3.4.2015

Dobre jako pierwsza szczoteczka. Moje dzieci łatwiej akceptują takie nakładki na palec niż szczoteczki na rączce. Łatwe do umycia. Syn pozwala czyścić tym zęby mimo, że nie lubi manipulowania niczym w jego buzi. Może pomaga mu na rozpulchnione dziąsła? Wypustki mają taką długość, że można nimi naprawdę zęby umyć - nie każda pierwsza szczoteczka w moim odczuciu taka jest. Wada - przy mocnym przygryzieniu jednak ciut palec boli.

27.3.2014

Najlepiej sprawdzi się jako pierwsza szczoteczka dla dziecka. Niestety jeżeli ktoś posiada dosyć grube palce, to ciężko tą szczoteczkę później z palca zdjąć. Włosie jest krótkie i miękkie, więc bez obaw można myć pierwsze ząbki naszej pociechy. Dodatkowym atutem są umieszczone po przeciwnej stronie włosia okrągłe gumowe wypustki, doskonale nadające się do masowania dziąsełek ząbkującego maluszka.

9.5.2014

Fajna rzecz, z jednej strony wypustki masujące, z drugiej mięciutka silikonowa szczoteczka. Szkoda, że tak mało miejsca w środku na palec. Najwygodniej byłoby stosować ją na palec wskazujący, mnie mieści się na serdeczny, a mam małe dłonie. Mojemu mężowi nie wchodzi nawet na mały palec, więc higiena ząbków naszego niemowlaka pozostaje moim zadaniem.

25.1.2017

Szczoteczka posiadająca dwie różne struktury. Atutem jest opakowanie, dzięki któremu można zachować ją w czystości. Niestety materiał jest mało elastyczny i w przypadku grubszych palców jest problem z założeniem na palec wskazujący (którym najlepiej się myje), nie mówiąc o jej ściągnięciu.

26.8.2015

Produkt bardzo fajny, konieczny każdemu dziecku. Przydaje się nie tylko do mycia ząbków ale też do masażu dziąseł ząbkującego dziecka, dzięki czemu przynosi ulgę. Zarówno szczoteczka, jak i pojemniczek są łatwe do utrzymywania w czystości

23.11.2015

kupiłam szczoteczkę jeszcze przed porodem ,mam nadzieję, że przyda się jak najszybciej tak by żadne bakterie nie przeszkadzały synkowi . jest solidnie wykonana, nie jest droga, pojemnik do dezynfekcji ułatwia sprawę z czyszczeniem.

11.12.2018

Bardzo wygodna szczoteczka spelniajaca dwie funkcje: funkcje szczoteczki i masazera przy bolesnym zabkowaniu. Co najważniejsze jsst stabilnie trzyma się na palcu i ma dodatkowe opakowanie więc prawidłowa higiena jest zahowana.

19.7.2017

Bardzo fajne rozwiązanie na swędzenie dziąseł, zwłaszcza strona ze szczoteczką fajnie masuje do tego poręczne w trzymaniu, wystarczy włożyć na palec i załatwione, plus za pudełeczko do przechowywania, wygoda i większa higiena.

15.11.2014

Generalnie jestem zadowolona z zakupu. Z jednej strony delikatna szczoteczka z drugiej delikatne wypustki. Jedyny minus jaki zauważyłam to, że mężczyźnie ciężko założyć szczoteczkę na palca.

13.6.2014

Szczoteczka do zębów łatwo się zakłada na palec. Przy dzieciach karmionych mlekiem modyfikowanych czyszczenie jamy ustnej jest wręcz obowiązkiem każdego rodzica, aby zapobiec próchnicy.
Warunki usługiPolityka prywatności