logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Curakid Ck4260 - 1 Sztuka. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Curakid Ck4260 - 1 Sztuka.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Curakid Ck4260 - 1 Sztuka liczba opinii klientów wynosi 87, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 87, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

25.5.2017

Świetna szczoteczk, dziecko barzo zadowolone. W szczególności możliwość "postawienia" szczotki na przyssawce dostarcza codziennie radości. Nie dość, że można myć zęby, to jeszcze trenować zdolności manualne. Cudo!

17.12.2014

szczoteczka bardzo wygodna dla dziecka i rodzica, miękka, ale zarazem wytrzymała, dziecięce ząbki tak łatwo jej nie niszczą, jak zniszczyły poprzednią szczoteczkę innej firmy... dziecko chętnie po nią sięga.

18.5.2015

Szczoteczka jest delikatna i syn chetnie myle nia ząbki. Plusem jest to ze ma szersza podstawke dzieki ktorej mozna szczoteczke postawic na polce bez potrzeby dotykania wlosiem innych powierzchni.

14.8.2017

Bardzo dobrze wykonana i bardzo delikatna dla dziąsełek a przy tym skuteczna dzięki dużej ilości włókien, uważam że wtej cenie nie ma lepszej,miałam szczoteczki z oral B i są o wiele gorsze.

15.2.2017

Bardzo ładnie wykonana miękka szczoteczka dla dzieci. Dzięki dużej ilości delikatnych włókien pozwala na bardzo dokładne wyczyszczenie zębów bez podrażniania dziąseł.

31.12.2017

Idealna dla wrażliwych zębów, spośród wielu wypróbowanych szczoteczek dla dziecka 4 letniego, które ma wąską jamę ustną i wrażliwe dziąsła ta nadaje się najbardziej.

2.12.2014

Polecam bo jest bardzo wygodna i przyjemna w użytkowaniu szczególnie dla rodziców dziecka. Wygodne trzymadełko przy myciu jest bardzo ważne

5.6.2017

Bardzo dajne, wygodbe szczoteczki dla dzieci. Minusem jest podstawka/nizka ze stojaczkiem. Szczoteczka nie wchodzi do naszego uchwyty

6.5.2015

Szczoteczka jest bardzo miękka, idealnie nadaje się dla dzieci. Dobrze leży w niedużej rączce. Mój 4-latek bardzo chętnie myje ząbki.

26.4.2018

Raczka szczoteczki jest anatomicznie zbudowana do rączki dziecka, nie wyślizguje się. Ma bardzo dużo malutkich włosków. Polecam.
Warunki usługiPolityka prywatności