logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Waterwipes Chusteczki Nasączane Czystą Wodą 3X60szt. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Waterwipes Chusteczki Nasączane Czystą Wodą 3X60szt.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Waterwipes Chusteczki Nasączane Czystą Wodą 3X60szt liczba opinii klientów wynosi 567, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 566, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

14.6.2021

Uwielbiam te chusteczki - są bezzapachowe, nie podrażniają. Korzystamy od ponad roku u naszego syna i jeśli chodzi o okolice pieluszki to zero podrażnień czy innych problemów. Oczywiście chusteczki są idealne do wytarcia rąk czy buzi w plenerze. Zdarzyło się, że mały podczas przewijania wyjął sobie taką chusteczkę i zaczął ssać - nigdy nic mu po tym nie było. Chusteczki zdrowe i bezpieczne.

27.3.2020

Kupujac oryginalne WaterWipes liczyłam na lepszą jakość. Posiadam też tańsze wersje chusteczek nawilżający wodą i widzę różnice. Tańsze bardziej przypominają nawilazany papier (Ale są dużo bardziej wytrzymałe) a te są takie sztuczne i przez to bardziej się slizgaja po skórze malucha. Zaznaczam, że to tylko moje zdanie.

22.10.2019

Chusteczki, mimo swej wysokiej ceny, warto mieć w pierwszym miesiącu życia dziecka, gdyż skóra wtedy jest jeszcze bardzo cieniutka a kupek bardzo dużo. Bardzo szybko skóra ulega podraznieniu. Na te chusteczki natknęłam się dopiero przy czwartym dziecku więc wiem co mówię. :) Jestem z nich bardzo zadowolona.

27.8.2020

Wypróbowałam kilkanaście rodzajów chusteczek, kilka niby sama woda, ale tylko te są takie delikatne i naturalne. Inne jednak albo są suche i trzeba nimi trzeć, albo pachną chemią lub perfumami, albo są tluste... Te jako jedyne zastępują mi mycie wodą.

21.7.2021

cudowne chusteczki dla malucha, każda bardzo mocno nasączona przez co opakowanie jest dużo cięższe (w porównaniu do innych firm chusteczek nawilżanych), bezzapachowe, bez chemii, nie uczulają. gorąco polecam !

17.9.2021

Wkoncu chusteczki które nie uczulaja mojego dziecka oraz które są super mokre i nie trzeba brać 10 sztuk aby powybierac pupę po grubszej sprawie tylko 2-3 wystarcza. Cena adekwatna do jakości. Polecam.

24.3.2021

Używamy tylko tych chusteczek dla naszego maluszka, są dobrze nasączone nawet do ostatniej husteczki, nie uczulają, bezzapachowe, dobrze się sprawdzają przy codziennej pielęgnacji. Polecam

24.6.2020

chusteczki bardzo fajnie się sprawdzają podczas wizyt czy wyjazdów. w domu używamy też ich do wycierania buzi i tak po jedzeniu.jeżeli chodzi o wodne chusteczki te mają najprostszy skład.

20.10.2020

Najlepsze dla dziecka. Bezzapachowe, z dobrego materiału, bezkonkurencyjne. Korzystaliśmy również z innych - te zapachowe pozostawiają ohydny aromat i tak jakby były tłuste w palcach.

16.8.2021

Super!!! Najlepsze na rynku bo są mokre. Pozostałe na rynku są słabo namoczone i przy przewijaniu dziecko płacze. Niewspominając o tym, ze nie ma żadnych zbędnych dodatków tylko woda.
Warunki usługiPolityka prywatności