logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Jordan Szczoteczka Do Zębów Soft 0-2 Lat. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Jordan Szczoteczka Do Zębów Soft 0-2 Lat.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Jordan Szczoteczka Do Zębów Soft 0-2 Lat liczba opinii klientów wynosi 102, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 102, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

18.8.2009

Od samego początku używamy TYLKO tych szczoteczek. Okazała się ona rewelacją dla naszego synka. Mały bardzo lubi myc nią zęby. Jest bardzo poręczna, włosie jest miękkie, dzięki czemu mycie ząbków nie powoduje żadnego dyskomfortu u dziecka. Jest dostępna w wielu kolorach. Dodatkowym atutem jest rączka, która umożliwia łatwy uchwyt dla synka. Nasz synek ma 2 latka i jeżeli będziemy zmieniać szczoteczkę teraz, to na pewno z tej samej serii analogicznie oczywiście do wieku. Polecam jako super produkt,za przystępną cenę !!!
jeszcze

9.10.2009

Bardzo dobra szczoteczka dla dziecka. Jest przede wszystkim bezpieczna. Gdyż szeroka rączka uniemożliwia dziecku wsadzenie jej głębiej. Posiada bardzo mięciutki włosie. Dla mojej córki ta szczoteczka na początku była super gryzaczkiem. Delikatnie masowała obolałe dziąsełka. Teraz myję nią jej ząbki i muszę przyznać, że też się sprawdza. Szczoteczka jest kolorowa dzięki temu malec chętnie po nią sięga. Poza tym ma antypoślizgową rączkę. Jestem zdecydowanie za kupnem tej szczoteczki.

5.12.2019

Bardzo fajna szczoteczka do zębów dla maluchów. Plus za kształt - malutka i z dziurką w środku, co umożliwia maluszkowi trzymanie jej samodzielnie. Mięciutkie włosie i malutka główka dobrze pasują dla maluszka. Różnorodny wybór kolorów. Cena całkiem korzystna. Synek ma ją od pierwszego ząbka (6 miesięcy) i fajnie sobie z nią radzi. Polecam jako pierwszą szczoteczkę do zębów dla dziecka. Sama używam szczoteczek tej firmy dla dorosłych i też super się sprawdzają. Polecam :)

24.2.2010

Szczoteczka warta polecenia. Dzieci bardzo chętnie naśladują mamę przy myciu ząbków i nie mają problemu z trzymaniem jej w rączce, nie wyślizguje się i ma szeroki uchwyt. Moja córcia bez żadnych zastrzeżeń wkłada ją do buzi i sama myje ząbki, ma mięciutkie włosie, a główka szczoteczki nie jest duża dzięki czemu dziecko nie podrażni sobie dziąsełek i buźki. Polecam, ma do wyboru dużo kolorów i jest w sumie nie taka droga.

21.11.2013

Uzywałam tej szczoteczki dla pierwszego syna, sprawdziła sie b dobrze. Używam dla drugiego i też jestem bardzo zadowolona.Szczoteczka bezpieczna bo krótka a zaokrąglenie rączki zabezpiecza przed zbyt głebokim wóżeniem przez dziecko do buzi. Mój roczny syn sam sobie nią szoruje ząbki i robi to bardzo chętnie. Jest miękka wiec nie drażni dziąseł maluszka ale to skutkuje tym, że dosyć często trzeba ją wymieniać.

13.1.2010

szczoteczka do zebow jordan step by step jest swietna juz dla maluchow w nauce mu=ycia zabkow juz od malego. wykonana z miekkiego wlosia nie podraznia delikatnych dziaselek dziecka. w ofercie znajduje sie wiele ciekawych i kolorowych wzorow do wyboru. od razy przypadla do gustu mojej corce. posiada jeszcze ten otworek w ktory dziecko moze wlozyc sobie palec aby lepiej ja trzymac. polecam takze na zabkowanie.

9.2.2010

Wielki pozytyw dla tego produktu. Sprawdziła się u mojego dziecka. Nietypowy kształt i barwa sprawiła ,że chętniej myło ząbki.Wielkość główki szczoteczki, odpowiednia do potrzeb tak małego dziecka. Produkt trwały, mimo iż dziecko gryzło szczoteczkę włosie nie wychodziło. Materiał z którego jest wykonana jest wysokiej jakości, wiec długo mu służyła. Cena porównywalna z innymi firmowymi szczoteczkami.

30.12.2009

Ta szczoteczka była naszym pierwszym trafionym nabytkiem do mycia ząbków. Szczoteczka ma wygodny uchwyt dla dziecka (to córka pierwsza odkryła że ten otworek w środku jest na kciuk) i odpowiednio dobraną szerokość główki aby dobrze czyściło się pierwsze ząbki. Dzięki szerokiej rączce dziecko nie włoży jej za daleko do buzi. Polecam ten zakup, ponieważ na pewno spodoba się Waszym dzieciaczkom.

7.11.2009

Rewelacyjna szczoteczka dla najmniejszych brzdąców. Ma atrakcyjne kolory i kształt. Zawiera w sobie zarówno szczoteczkę jak i gryzak. Przydatna już podczas ząbkowania. Dzięki odpowiedniemu kształtowi i wielkości sprawia, że świetnie leży w małej rączce. U nas szczoteczka tak przypadła do gustu Juniorowi, że daje umyć ząbki z prawdziwą przyjemnością

2.12.2011

Świetna szczoteczka dla niemowląt. Jest bezpieczna, bo ma szeroki uchwyt, dzięki któremu dziecko nie wepchnie szczoteczki do buzi. Włosie szczoteczki jest mięciutkie i nie podrażnia delikatnych dziąsełek. Ja daje synkowi szczoteczkę do ręki i sam sobie myję nią jakoś ząbki. Maluch lubi ją, bo masuje są nią swędzące dziąsełka. Serdecznie polecam.
Warunki usługiPolityka prywatności