logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie LogiLink Adapter Bluetooth v4.0 USB (BT0037). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu LogiLink Adapter Bluetooth v4.0 USB (BT0037).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu LogiLink Adapter Bluetooth v4.0 USB (BT0037) liczba opinii klientów wynosi 196, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.2.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 41, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 41, a średni wynik to 4.1. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Komputronik liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 3.2. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 108, a średni wynik to 4.2. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

2.6.2018

Adapter jak na razie sprawuję się dobrze i świetnie współpracuję z padem od XBOX ONE. Z początku nie chciał go sparować gdyż zainstalowałem sterowniki z płyty, Potem je usunąłem i zostawiłem te domyślnie zainstalowane przez windows 10. Nadgorliwość czasem nie popłaca :). Poza tym gdy przełożę go do tylnich portów USB to bardzo często urywa połączenie z padem (musi być na francie). Podczas pracy dosyć mocno się nagrzewa chociaż tak naprawdę niczemu to nie szkodzi. Denerwuję trochę zielona lampka która mruga dzień i noc , nie ważne czy komputer jest włączony czy wyłączony (zasilanie na USB).

20.9.2016

Adapter sprawuje się dobrze. Na co dzień pracuję z Windows 7 i używam dołączonego oprogramowania, które bywa toporne. Dla przykładu przy używaniu słuchawek bluetooth trzeba przełączyć urządzenia z wysokiej jakości na tryb współpracy słuchawki z mikrofonem. Na Windows 10 bez problemów współpracuje z systemową obsługą bluetooth, przy której nie trzeba ręcznie przełączać trybów w słuchawkach etc. Do tego oprogramowanie regularnie informuje nas o aktualizacji oprogramowania, natomiast na stronie producenta dostajemy już ofertę zakupu oprogramowania w nowej wersji.

10.1.2018

Kupiłem żeby pozbyć się kabli i móc przesyłać dane między stacjonarnym a laptopem/telefonem komórkowym bez problemu. Działa fajnie. Nie zapomnijcie zainstalować sterowników z płyty bo te pobierane przez Windows automatycznie nie działają najlepiej. Jeśli chodzi o dźwięk, to na słuchawkach wyżej klasy jest przeciętnie. Słychać wyraźne szmery i ogólnie jakość muzyki i gier raczej spowoduje że dalej będę łączył się po kablu.

22.5.2014

Urządzenie dla posiadaczy Visty może (ale nie musi) okazać się nieco problematyczne. Ja zmuszony zostałem do re-instalacji systemu ( a przy tym degradu biosu z ostatniej bety na normalny oraz aktualizacje sterowników do płyty głównej). Adapter jest zainstalowany w komputerze stacjonarnym i współpracuje ze słuchawkami NATEC z mikrofonem( już teraz ) BEZPROBLEMOWO. Wykrywa wszystkie moje urządzenia Bluetooth. Polecam

3.1.2020

Bardzo przyzwoity adapter za niewielkie pieniądze. Według informacji na opakowaniu adapter wspiera nawet kodek AptX, ale nie mam odpowiedniego odbiornika żeby to przetestować. Nawet bez połączenia AptX adapter przesyła dźwięk do mobilnego głośnika bez wyraźnych opóźnień. Jedyna wada to niewielki zasięg w pomieszczeniach - podłączenie adaptera do portu z tyłu komputera pod biurkiem na pewno nie jest opcją.

25.5.2017

U mnie służy do podłączenia dwóch padów Dualshock 4 do komputera stacjonarnego. Ma dobry zasięg, bez problemu można korzystać z padów w każdym miejscu w salonie (mały input lag). Jeśli szukacie odbiornika Bluetooth do tego właśnie celu, a mi zajęło to trochę czasu, to właśnie rozwiewam wasze wątpliwości - kupujcie śmiało. Do podłączenia innych urządzeń też powinien świetnie się nadawać. Pozdrawiam.

27.1.2014

Ten produkt rozwiązał mi problem z niekompatybilnością chipsetu bluetooth Broadcom (zamontowanym w moim laptopie) ze słuchawkami Parrot Zik - to wszystko dzięki chipsetowi i protokołowi A2DP tego adaptera. Teraz słuchawki łączą się. Zasięg w pokoju bez problemu, jednak ściany tłumią zasięg na tyle, że słuchawki przerywają. Ale to może być problem słuchawek.

13.7.2017

Znakomity adapter Bluetooth, działa plug & play na Windows 7, 10, co istotne jako jeden z niewielu wspiera standard Apt-x audio, działa obecnie z kontrolerem Xbox One S, jedynie co mi sie nie podoba to zielona diodka która miga cały czas, ale można ją łatwo zakleić :)

5.1.2020

Jako wadę zaliczam konieczność instalowania sterowników nawet w WIN10 (ze względu na uprawnienia w niektórych środowiskach może być to problemem). Jako zaletę postrzegam wsparcie dla aptX - bez tego słuchanie muzyki na dobrych słuchawkach BT traci trochę sens.

25.4.2016

Adapter kupiłem między innymi aby podłączyć słuchawki Kruger&Matz do PC'ta. Początkowo był problem z jakością dźwięku, ale udało się poprawić po kilku zmianach w ustawieniach i dźwięk jest taki sam jak na Iphone, z którym nie było żadnych problemów.

23.9.2019

Rewelacja, miałem skonfigurowaną całą sieć(domową),brakowało mi jedynie jednego ogniwa tj. adaptera. Podłączyłem adapter logilink bluetooth 4.0 bt0037 i cała sieć pięknie zagrała! (nie korzystałem z dołączonej płytki dwd)

17.5.2018

Działa bez problemu pod Windowsem 10, po prostu PNP.Podkusiło mnie i zainstalowałem coś z dołączonej płytki - słuchawki Sound Blaster Jam przestały mi działać, nie dałem sobie rady więc szybko odinstalowałem to coś.

22.7.2018

Robi co do niego należy. W przeciwieństwie do chińskich konstrukcji za 5zł łączy mi się bezproblemowo ze słuchawkami, mogę słuchać bez przerwań i nie musiałem szukać sterowników na jakichś dziwnych stronach

27.8.2015

Dzięki temu adapterowi pozbyłem się wszystkich problemów związanych z działaniem myszy na Bluetooth. Po instalacji opcjonalnego sterownika CSR Harmony działa też przesyłanie dźwięku wysokiej jakości.

13.6.2017

Polecam ten adapter szczególnie do win 10 gdzie mój poprzedni adapter nie chciał działać. Dołączone oprogramowanie spełnia swoją funkcję i łączy komputer z urządzeniem w kilka sekund.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności