logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Mercusys Wzmacniacz Sygnału (MW300RE). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Mercusys Wzmacniacz Sygnału (MW300RE).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Mercusys Wzmacniacz Sygnału (MW300RE) liczba opinii klientów wynosi 120, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 102, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 8, a średni wynik to 3.1. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediaexpert liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie X-kom liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

18.12.2021

wzmacniacze w poziomie i przez 4 ściany działa bez problemu na około 25 metrów, biorąc pod uwagę, że mój router nie jest najmocniejszy, to jak dla mnie dobry wynik. Natomiast w pionie czyli przez strop jest już troszkę słabiej, wiadomo strop to duży problem dla wifi, jeszcze sprawdzam ustawienia anten ale to nie za wiele daje. Prosta konfiguracja, dobre transfery, minimalnie większy ping, klonowanie nazwy rutera i hasła. W tej cenie wart zakupu.

17.2.2022

Ogólny wygląd OK, cena naprawdę przystępna. ALE: 1.Mam internet stacjonarny PLAY i łącze 150Mb/s, prędkość po samym modemie z PLAY wynosi 126Mb/s natomiast po WZMACNIACZU prędkośc łącza spada do 30Mb/s (wzmacnia świetnie ale obcina 90Mb/s MASAKRA)2. W drugim mieszkaniu mam internet Netii i łącze 6Mb/s, prędkość po modemie 5Mb/s po WZMACNIACZU 5Mb/s (wzmacnia Extra i nic nie obcina prędkości BRAWO). Niech każdy z osobna wyciągnie wnioski.

26.7.2021

Mam porównanie z 2x droższym D-Link. Oba działają dobrze, łato się konfigurują z dawcą WIFI poprzez WPS. Ten Mercusys ma mniej możliwości ustawień kanałów, mocy itd i rozsiewa sieć WIFI na bardzo szerokim paśmie pokrywającym większość kanałów, ale na wsi to nie problem w boku być może tak. Rozsiewana sieci WIFI działa stabilnie i ma dużo większy zasięg niż ta udostępniana z małego routera Lte czy ze smartphone-a.

17.10.2021

Świetny wzmacniacz. Mam duży dom i ten prosty, tani sprzęt daje radę. Mojej sąsiadce monterzy polecali wzmacniacz za 2 stówki ale kupiła ten i śmiga. Ona też ma duży dom. Konfiguracja wzmacniacza prościutka. Nie wiem jak by się ten sprzęt sprawdził w przypadku graczy ale graczom polecam raczej łączenie przy użyciu kabli bo to zawsze pewniejsze. Do zwykłej biurowej roboty w zupełności wystarczy.

18.10.2021

Produkt wzmacnia sygnał znakomicie. Rozprowadziłem szybki Internet po domu instalując dwa takie urządzenia (na kondygnacji -1 i kondygnacji +1) łatwa i szybka konfiguracja poprzez dedykowane Wifi. Sygnał jest wzmocniony zaskakująco dobrze i stabilnie. Jedyny problem zdaje się być w nieobsługiwaniu niektórych protokołów, co powoduje, że na komputerze "kółeczko się kręci", a strona nie ładuje.

13.11.2021

Instalacja urządzenia jest banalnie prosta i zajmuje 5s. Efektem pracy urządzenia jest dobry sygnał wifi tam gdzie był on słaby lub nie było go w ogóle. Urządzenie też ma prosty wygląd dzięki czemu bardzo dobrze komponuje się z każdym wnętrzem. Stosunek jakości do ceny również wypada bardzo dobrze. Polecam to urządzenie każdemu, kto ma problem z sygnałem wifi w domu.

31.5.2021

Zakup udany. Jest moc przez ściany, z którą sobie słabsze routery nie radzą. Z minusów - raz po zmianie SSID sieci nie wstał i pozwalał się na siebie zalogować, trzeba było resetować. Za tą cenę i tak polecam - raz ustawiasz i jest bezobsługowy. Można przenosić między gniazdkami i używać tam gdzie aktualnie potrzeba (np. ogród) bez ponownego ustawiania.

29.11.2020

W moim przypadku żeby wszystko dobże ze sobą współdziałało to najpierw muszę włączyć ruter później wzmacniacz sygnału a następnie komputer. Jeżeli wyłączę najpierw wzmacniacz i korzystam z internetu to komputer mi się zawiesza. Po za tym wzmacniacz działa rewelacyjnie. Ma duży zasięg i internet nie zrywa połączeń.

2.2.2022

jest świetny, baaardzo słaby sygnał odbiera i nie rwie. konfiguracja bajecznie prosta, wystarczy mieć hasło dostępowe do sieci. w porównaniu do trochę tańszego xiaomi( który jest naprawdę dobry w tym do czego go stworzono), ten jest zdecydowanie lepszy/ łatwiejszy do użytkowania.Zdecydowanie polecam.

4.8.2021

W tej klasie dobre urządzenie, co do zasięgu nie mam żadnych zastrzeżeń, jedynym co martwi to w stosunku do stacji nadawczej PING jest sporo dłuższy. Jeśli do głównego routera mam 9ms, to już przez repeater jest to w okolicy 30ms przy zmierzonej tej samej sile sygnału.
Warunki usługiPolityka prywatności