logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Makita Dur181Z. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Makita Dur181Z.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Makita Dur181Z liczba opinii klientów wynosi 233, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 177, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 53, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Empik liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

2.7.2021

Miałem już ładowarkę i dwa akumulatory. Jak na moje potrzeby sprzęt ok. Nie chcę się wypowiadać o konkurencji, ale sąsiadka kupiła mniejszą z wbudowanym akumulatorem i na żyłce ma tamta 12-15 min. pracy i 2 godz ładowania. Tak więc Makita na akumulatorach 3,0 popracuje spokojnie pół dnia...a 1 akumulator ładuje się ok. 20 minut . Tak więc polecam jak najbardziej - ale do drobnej trawy ..chwastom nie daje rady.

20.5.2020

Porządny sprzęt do poprawek po koszeniu większą kosiarką. Do większych kęp i wysokich traw się nie nadaje (do cięższych prac lepszy będzie model 182 i wyższy z dwużyłową głowicą). Doskonale wykosi trawę wokół drzewek, przy krawężniku i wszędzie tam gdzie kosiarka na kółkach nie dojedzie. Daje radę! Polecam!

19.7.2021

Jak na podkaszarkę dosyć mocna. Bateria 3Ah wystarcza na około 1h godzinę pracy (przy założeniu nie do końca pracy ciągłej = podkaszanie w różnych miejscach) Jako uzupełnienie kosy spalinowej bardzo dobra alternatywa. Mała średnica wykaszania ułatwia pielęgnację między roślinami. Polecam

21.6.2021

Podkaszarka daje radę. Kosiłem nią trawę, ładnie poszło, chwilami tylko trzeba było ttrochę pojeździć po niej Grubsze łodygi potrzebuje kilka razy pojechać żeby ściąć. Ma tylko żyłkę w jedną stronę, dzięki temu obsługa nawijanie na szpulę jest prostsza i siła cięcia jest chyba większa.

17.6.2021

Na nowym aku 5Ah kosi max 45 minut. na dwu letnim 3Ah 20 min max.Wysuwanie żyłki na 50 % akumulatora nie działa za każdym razem - w chwili uderzenia o ziemię prędkość spada i linka się wysunie albo nie. Jak aku "świeży" wysuwanie działa bez zarzutu.Duży plus za regulację konta głowicy

17.6.2022

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, z trawą nie ma żadnego problemu. Przy gęstszych i grubszych chwastach przydało by się więcej mocy, ale nie do tego jest przecież przeznaczona. Bardzo dobrze wykonana i wygodna w użyciu przy wykorzystaniu dołączonego pasa na ramię.

5.6.2022

Pierwsze wrażenie po uruchomieniu i pracy w ogrodzie pozytywne. Jeśli nie posiada się akumulatorowych urządzeń Makity trzeba zaopatrzyć się w łądowarkę i akumulator. Trudno napisać coś więcej po 1 miesiącu używania, a komentarza niestety nie da się edytować za rok.

3.7.2020

Jak wszystkie wyroby Makity porządne i solidnie wykonane urządzenie. Jedną taką podkaszarkę używam już trzeci miesiąc i jestem bardzo zadowolony. Jedyne zastrzeżenie to brak okularów, które widnieją na zdjęciu i w opisie, a w tym roku Makita ich nie dokłada.

18.7.2021

Udany zakup. Super podkaszarka do strzyżenia trawy przy krawężnikach lub wokół drzewek itp. Spełnia swoją rolę. Lekka, poręczna z rura teleskopa. Strzyże bardzo dobrze. Uważam, że nie nadaje się do wysokich traw ale do tego służy przecież kosa.

24.5.2020

Podkaszarka znakomita, lekka i ergonomiczna. Zastanawiałem się nad podkaszarką z Lidla ale w końcu wybrałem Makietę, ponieważ ma z tej firmy wiele elektronarzędzi i nigdy mnie nie zawiodły. Żona już ją kosiła i jest mega zadowolona.

7.6.2021

Fajny sprzęcik aż się chce podkaszać cały czas i w dodatku lekka i dobrze wyważona nie widzę różnicy pomiędzy nią a spalinówką więc po co się męczyć z tymi kilogramami i ciężkim odpalaniem spalinówki jak można mieć takie cudeńko.

27.4.2020

Fajny sprzęt, praca na baterii 5 amp około 45 min. W zestawie zapasowa żyłka, pas na bark i okulary ochronne. Dostarczona żyłka szybko się zużywa. Sprzęt wydajny radzi sobie nawet z większymi chwastami, ogólnie na plus.

20.5.2021

A więc tak: zależy do czego. Jeżeli zamierzacie Państwo wykosić niedużą trawę w trudno dostępnych miejscach - gorąco polecam! Z kolei jeśli chcecie zastąpić waszego Stihla FS 360 to nie łudźcie się - to nie ta moc :)

1.6.2022

Produkt wykonany solidnie lecz nadaje się do delikatnego wykaszania niezbyt dużej i gęstej trawy w przydomowym ogrodzie tam gdzie duża kosiarka nie dojedzie. Do takiego wykaszania jak najbardziej polecam.

5.9.2021

OK, z tym że trzeba zwrócić uwagę że nie odwraca się o 180 stopni jak wiele podkaszarek, aby móc kosić krawędź trawnika pionowo z góry. Ten element przeoczyłem na etapie kupna, a przydałby się.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności